Zubár - Zvolen, Banská Bystrica, Sliač

elisssia10
6. feb 2024

Prosím vás pekne pochádzam z banskej Štiavnici mám zubarku ktorá totálne kašle či bolia človeka zuby alebo nie objedná človeka za pol roka a za hlboký kaz si pýta 350 e som slobodná mama na rodičovskom príspevku a proste niesom schopná dať toľko peňazí za zub u zmluvného lekára tu súkromník kam chodia moji rodičia by mi spravil za takú cenu aj 6 zubov len bohužiaľ neberie má plný stav ako každý zubár tu v bs tak by som sa vás veľmi pekne chcela opýtať či mi neviete poradiť nejakého zubára ktorý berie a je cenovo dostupný pre mňa či už zv,BB,Sliač,zh ďakujem za odpoved

dzejsik
6. feb 2024

@elisssia10 ja som naposledy za hlboký kaz platila 85 aj s anestézou, chodíme v BB do Miradodent (pani zubárka je Ukrajinka, ale už tu žije asi 20 rokov a prebrala ambulanciu po mojej pôvodnej zubárke), ambulancie má v Podlaviciach a v Medenom Hámri a v oboch aj vlastný rontgen, v Podlaviciach sú traja zubári, v Hámri jeden alebo dvaja … za mňa robia naozaj precízne i keď možno od vlani sa cena mohla nejak zmeniť … v Podlaviciach robia aj dentálnu, tá stála vlani 30€

janka1011
Včera o 14:57

@dzejsik prosím ťa, tá zubárka neviem ako sa volá, tak v konkrétne ktorej ambulancii robí?