Zubár MUDr. Schill

havlikom
25. sep 2016

Dobrý den chcem sa opýtať máte niektorá skúsenosť s detským zubárom u Schilla, resp. kam z neošetriteľným dieťatom a kolko to asi cca stojí. Mám 5-ročnú dcéru a máme problém so zúbkami dve stoličky má už vytrhnuté a to spôsobilo strach zo zubára. Viete mi poradiť kam s takýmto dieťatom? Dakujem za každú vašu radu.

Magda

larissa113
25. sep 2016

@havlikom s takymto dietatom bud na oblbovak cize dieta vypije napoj a pocas vykonu je privedomi ale noc si nebude pamatat dalsia forma je rajsky plyn ktoreho sa dieta nadychne bude pri vedomi ale v eufori tiez si nic nepamata alebo posladna moznost narkoza robia to v roznych centrach staci sa popozerat na nete vela ma peknych stranok family dental,my smile,smile clinic nieco sa mi zda ze aj apolo dental,centier je vela treba si popozerat.vela stastia

evitka83
26. sep 2016

@havlikom family dental..., alebo ktokolvek iny, len nie schill, ten rajsky plyn jej bude stacit, hned vyprcha

havlikom
autor
26. sep 2016

@evitka83 Takže Vy máte nejakú skúsenosť u Schilla? Zajtra tam máme termín a teraz som z toho trošku mimo. Takže detská zubárka nie je dobrá? Určite by som vyskúšala vypiť ten džusik alebo hocičo lebo vyšetrenie je normálne u nás strašneeee.

nafanny
28. nov 2016

@havlikom dobry vecer, ako to u Vas prebiehlo v Schill?

havlikom
autor
28. nov 2016

Dobry vecer navsteva prebehla super mala bola spokojna v pohode jej zablombovali zubok max. spokojnost