Zostať u starej, či odísť k novej doktorke?

siusinocka
5. aug 2012

baby mam dylemu
ked malý ochorel chodili sme k doktorke, ktorá však odišla na dovolenku a mne známa doktorka zobrala stery a napísala to na nu, lebo sme predpokladali že hned po dovolenke k nej pojdeme a ona nestihla pred dovolenkou všetko zobrať... .. ale stav sa zhoršoval a tak smesúrne išli k inej doktorke.. teraz mam ísť po 2 týždnoch na kontrolu... najradšej by som išla k novej doktorke, ktorá stanovila diagnozu a dala lieky, ale je mi to blbé, ked stará doktorka príde z dovolenky a zistí, že tam ma nejaké nové výsledky... tak čo teraz? ísť k starej ktorá ho 2 týždne liečila bez výsledku a odišla na dovolenku alebo k novej ktorá hned pri vstupe do ambulancie určia diagnozu a nasadila liečbu?

maslenka47
5. aug 2012

Chod k tej doktorke u ktorej je tvoje dieta zapisane - tj kam budes chodit aj s dalsimi chorobami. Ak si nezmenila pediatra, tak k starej, ak ano, tak k novej. Nova doktorka, pokial si k nej dieta neprepisala, ho osetrila lebo sa jednalo o akutny stav, prepokladam, ze ti dala nejaky papier, ktory treba odovzdat pediatricke.

Inak nechapem preco, PRECO takyto problem zadavas ako otazku? Ako chces k teme diskutovat?!

zuzana581
6. aug 2012

Ak chceš začať chodiť k novej lekárke, tak jej to povedz. Ona pošle tvojej starej pediatričke žiadosť o zdravotnú dokumentáciu a ty nič neriešiš.. K starej lekárke už nemusíš vôbec ísť.. Máme slobodnú volbu lekára a vôbec ti nemusí byť nič blbé.. Nejde o pocit, ale o zdravie tvojho dieťaťa, nie??

evickapooh
6. aug 2012

doteraz si bola spokojna so starou doktorkou?alebo nie?uz aj predtym sa ti zdalo ze nie je dobry diagnosta?alebo nedala malemu spravne lieky..alebo nerobila stery len davala ATB naslepo?no to musis ty vediet ...ale ak sa ti zda nova dokina dsympatticka a vyzera ze je lepsi odbornik tak prejdi k nej!