Zoberie MUDr. Harušincová nových pacientov?

zuzana92521
13. okt 2016

Ahojte žienky. Prosím vás chcela by som zmeniť pediatricku som z Malej Mace a chcela by som ísť k spomínanej pani doktorke do Abrahamu. Myslíte že by zobrala moje dve detičky? Nemá plný stav? Ak viete prosím poraďte. Ďakujem

moni244
13. okt 2016

@zuzana92521 zdvihnúť telefón a zavolať tam?

zuzana92521
autor
14. okt 2016

Nezdviha preto sa pýtam tu

silviaa
14. okt 2016

@zuzana92521 ona robi tri dni v chorvatskom grobe pond, streda a piatok. V Abrahame utor. a stvrtok. Skus si tam zavolat v dnoch kedy tam ordinuje.

zuzana92521
autor
14. okt 2016

Aha ok uz som to zistila volala som jej zhodou okolností nás ona vyšetrovala pred dvoma dňami na pohotovosti tak že sa opyta sestrička a uvidíme.

mahtobka
29. mar 2023

@zuzana92521 Dobry den. Viem,ze stara tema,ale chcem sa spytat,ze ci ste presli k pani doktorke? A ak ano,tak aka je? Tiez chcem prestuput len nieje na nu vela recenzii iba,ze rada uprednostnuje homeo co zas ja nie

silviaa
29. mar 2023

@mahtobka moje deti ku nej chodili, teraz sme inde lebo sme sa prestahovali. Ja som bola spokojna, vsetko mi vzdy dobre vysvetlila, dalo sa s nou diskutovat ked som potrebovala mohla som jej priamo volat. Sestricka je tiez fajn. Homeo vie podat ale nikoho nenuti. Dala aj ATB ked bolo treba ona zase nie je prepnuta alternativou, myslim, ze u nej najdes rozumny stred.

mahtobka
29. mar 2023

@silviaa dakujem. Napokon nas nezobrala,ze iba okolie berie.