Mamičky, chcela by som sa spýtať, že ak pôjdem na odborné vyšetrenie k lekárovi a z jeho stanoviskom nie som spokojná a rozhodnem sa ísť k druhému lekárovi, ale mu nepoviem, že už som na nejakom vyšetrení bola a ani mu neukážem papier, zistí to, že som už bola u predchádzajúceho lekára? Ide mi vlastne o to, že som bola z dcérou u ortopéda, ktorý mi nevyšiel v ústrety a chcem ísť k druhému lekárovi. A teraz neviem, či by ten druhý zistil, že už nejaké vyšetrenie máme za sebou.
ahoj. myslim si ze by to nezistil. a keby aj ano.... ty mas pravo ist k inemu ak s tym nie si spokojna 😉 😉
Ja som bola s mesačnou dcérkou u jedného ortopéda a nebola som s ním spokojná, tak včera som bola u druhého a nič nepovedal. 😉
Kamoška bola takto na druhom vyšetrení u očnej. To druhé vyšetrenie musela zaplatiť, pretože poisťovňa to už zaplatila prvej lekárke a ďalšie vyšetrenie preplácala až po väčšom časovom odstupe. Takže ak to nechceš absolvovať ako samoplatca, informuj sa v poisťovni. Ináč s vyšetrením nebol absolútne žiaden problém, lekárka jej povedala, že aj ona by šla so svojím dieťaťom ešte po ďalší názor 🙂
Moja dcera sa narodila predcasne, museli sme chodit k neurologovi v podstate do jej roka. Popri tom som vzdy chodila este k jednej doktorke neurologicke, ktora bola sukromna. Musela som u tej sukromnej vzdy platit, ale neboli to velke sumy. Ja som mala aspon klud na dusi, ze sa nic neprehliadne.
myslím, že by v tom nemal byť problém, tak ako píše anjelicek26, proste chceš vedieť stanovisko aj druhého lekára. To či zistí, alebo bude vedieť že si bola u druhého, jedine vtedy ak sú z jednej nemocnice - v nich totiž majú ten nemocničný systém v PC a tam by sa to asi dalo zistiť.
ahoj ja si myslim ze to nezisti ja som bola s mojou vacsou u ocneho ... dala jej okuliare jedno oko plus 1 dioptrie druhe 1/2 dioptriu/// na druhy den boli hotove okuliare...samozrejme u doktorky v optike lebo ma aj optiku... moja dcerka ich samozrejme nechcela nosit... potom som sa rozhodla ist k druhej ocenej asi o 2 tyzden neskor a ona sa cudovala ze naco su jej okuliare ved ona vidi perfektne tak ju museli stopnut tak plynule citala vsetko co je pisane s najmensimi pismenami...ale ja som to povedela uprimene druhej dokine preco idem k nej.... kludne chod za druhym lekarom ak mas pochybnosti....kolko lekarov tolko nazorov!!!!
@zabka7 - mas vzdy moznost poziadat o dalsi nazor. Novemu lekarovi povies, ze potrebujes potvrdit alebo vyvratit diagnozu, v zaujme zdravia tvojho dietatka. Viacej by som to nerozpitvavala. Zmenit lekara, alebo poziadat o dalsi nazor predsa nie je zlocin...