Zdravím všetkých ON. Zháňam osvedčeného klinického logopeda v TN a v okolí. Vopred ďakujem za pomoc.
@cailana syn je autista s ment. retardaciou a poruchou reči. Ďakujem
@zuzula1602 dcéra je autistka, zháňam logopediu aktuálne. Ja viem v tn iba o doktorke Bartošovej, v poliklinike, ale tá mi minulý týždeň povedala, že minimálne do konca roka pacientov neberie, odporučila mi doktorku Markovičovú v nemocnici, tá má teraz dovolenku, budem jej volať, môžem ti potom napísať, čo mi povedala.výborna klinická je dr. Paulendová, ale ona s autistami nerobí. Inak neviem o nikom, ani mi nikto nevedel poradiť v Trenčíne. ☹️
@zuzula1602 Bartošovu mi poradila aj dr. Jánošíková z Trnavy.
@cailana Bartošovej som písala, no odpoveď ziadna a Paulendova mi povedala, že má plno. Za tú Dr. Markovičovu Vám budem vďačná, ak mi dáte info. Je to veľký problém, zohnať kvalitného logopéda. 😫
@zuzula1602 jasne, po 19.8. tam budem volať, tak napíšem, tiež som Z toho nešťastna
@zuzula1602 ahoj. Nezabudla som na vás, doktorka ma stále dovolenku. Budúci týždeň skúsim a dám vedieť
@cailana ďakujem moc pekne.
@zuzula1602 Ahoj. Dovolala som sa dr. Markovicovej, vezme nás od januára, ak ešte potrebuješ ,pošlem ti kontakt na ňu
Ahoj. Moooc ďakujem. Jasné, budem veľmi rada. Inak, aj v Banovciach otvorili teraz novú ambulanciu, len ešte nemajú zmluvy s poisťovňami, čiže si treba všetko hradiť. 😫. Som Vám moc vďačná, že na nás myslíte. 😉
@zuzula1602 Poslala som súkromnú správu 😊
@zuzula1602 s nejakým špeciálnym zameraním?