Ahojte, zháňam dobrého zubára v Bratislave, konkrétne poteší petržalka a okolie, ale nie je to podmienka 😁 už som pozerala viaceré ambulancie pozrieť na googli, ale buď majú nie veľmi dobre referencie, alebo intergalakticky cenník. Naozaj nepotrebujem alabastrovu ambulanciu a 4recepcne, ale šikovného lekára, ktorý vie čo robí a ostane mi aj na chleba. A ešte otázka, našla som v Petržalke, že Elident, vyzerá to celkom fajn, máte niekto osobné skúsenosti?
Vďaka za odpovede 😁
@cica8 vďaka, on je priamo v poliklinike?
Ja chodím k Dr. Pleva do ivodent.sk na Černyševského (vedľa centrály Tatrabanky).
Odporúčam Dentalplus - zubár R.Miklátek. 👍
@vintage_lady vedľa kliniky ale je fakt úžasný
Kocky, ale uvedte prosim aj kolko cca beru ti vasi zubari za blombu.... viem, je to cca, nakolko zavisi od vela faktorov, ale aspon orientacne... diky moc....
@megen2 nasli ste zubara?teraz zhanam ja niekde v petrzalke a hlavne nie draheho,zablombovany zub s bielou blombou a injekciou tak do 50 eur ak by to bolo mozne,viete mi poradit?
Doposial som nenasla....zostala som u tej mojej, kde skutocne platim vyssie ceny, co nie som nadsena.
@alzbetkacicka skúste Miloša Ivana, síce neviem aké má teraz ceny ale je super
Miloš Ivan nespolupracuje s poistovnami, takze ceny ma urcite vyssie.....
@megen2 kolko platite za zub aj 100?biela blomba vrtanie injekcia
V Ba za plombu s inekciou aj 200 a je jedno, ci maju zmluvu s vasou poistovnou alebo nie...a kvalita taka ako vsade...
@madeline1 tak u hadiho je to do 100 eur aspoň tak mi to povedala je uznavany sikovny dokonca aj detsky zubar ,asi prejdem k nemu lebo moja zubarka chce negativny test ked pridem a teraz sa to uz aj plati plus pridem k nej a budem cakat ako naposledy 3 hodiny objednat sa mi neda lebo nikdy neviem kedy pojdem domov k rodicom na navstevu na stredné slovensko a ked tam aj pridem tak len na 3 dni max a nestihnem ani celu rodinu pozriet a este zabit 3 hodiny u zubarky
Miloš Ivan na antolskej v Petrzke veľká spokojnosť