Zariadenie izieb na detskom oddelení v nemocnici v Nitre.

brna1989
1. okt 2019

Ahojte maminy,budem s dcérkou hospitalizovaná v polovici októbra v Nitre na detskom oddelení,1.poschodie
Chcem sa spytat,kto ste ležali,keďže má dcérka 6mesiacov,či sú tam pre detičky postieľky a pri rodičov postele alebo nejaké kreslo alebo je to tam také hrôzostrašné ako sa hovorí,že bude mamička spať na zemi,ak si sama matrac nedonesie.budeme tam 2noci.dakujem

gabulienka623
1. okt 2019

Áno, samozrejme že sú tam postieľky a postele pre rodičov. My sme tam boli v januári a už tam mali klasické nemocničné postele.pre rodičov (dovtedy boli.len roztahovacie kreslá take hrozne polamane). Izby sú 1,2,3 lozkove a 1 vip. Deti sa umývajú v takých veľkých umyvadlach na iZbe, rodičia majú spoločné wc a sprchu - nie bohviečo. Je tam "spoločenská" s tv ale tam je nahrnutych vždy veľa hlučných pocernych spoluobčanov. Čo sa tyka toho spania na zemi 🙂 to platí pre horné poschodie - pre deti od 3r. Tam rodičia nemajú posteľ, ak chcú byť hospitalizovaní s dieťaťom, majú k dispozícii len stoličku pri posteli (no reálne každý spi s dieťaťom na posteli). Inak čo sa týka zdravotnej starostlivosti, budete asi počuť viac názorov, no za mňa spokojnosť - sestričky aj dr milé, ochotne, zaujímali sa...a to sme tam boli s deťmi už 4x.

brna1989
autor
1. okt 2019

@gabulienka623 super,ďakujem za info.citala som dávnejšie o tom spaní na zemi,tak som sa radšej spýtala na nové info.aj o tom kúpaní som počula,že tam ani vanička nie je,tak tie umyvadla sú fajn.nie je to teda také hrozne.ale nepochopim teda,že už taky štandard neposkytli aj na vyšších poschodiach,pre deti 3+.to je katastrofa
Personál,to je o šťastí na aký natrafíte.ja napr. pri prvom pôrode katastrofa personál a pri druhom super.islo mi najma o to spanie a kúpanie.personal a stravu už nejak prežijeme 🤔😆
Ďakujem za info,potešili ste.

gabulienka623
1. okt 2019

@brna1989 a ešte k tej strave som zabudla. To je tam dosť biedne. Neviem či mala vám už papa, alebo je len dojcena. To neviem aká je tam strava, určite niečo mixovanie, my sme tam boli už ako 1+, takže mali stravu pre veľké deti a poviem vám každý deň to isté s trochou obmeny. Mleté mäso a pyré, raz biela, raz červená omáčka, raz zapečené. A čo sa týka stravy pre vás, najlepšie by bolo ak by vám niekto nosil. Ked som bola.prvykrat som sa tam stravovala - jedlo bolo vcelku ok. Na ďalší raz mi už neodporucali stravovanie, jednak to výrazne zdraželo a vyslo mi z toho, že oni s tým majú moc roboty s objednávanim, vyplácaním a tak viac-menej nasilu ma donútili na vlastné stravovanie. Mamicky si objednávajú z hoffera alebo im nosia z domu.

brna1989
autor
1. okt 2019

@gabulienka623 jasné,strava pre mňa aj pre malu bude z domu,veď vieme aké to býva poväčšine nejedle v nemocniciach 🤔

kati1303
1. okt 2019

@brna1989 ahoj boli sme tam dva dni kvoli crevnej viroze este v marci a za mna vsetko v pohode. Su tam detske postielky sice z cias doby kamennej ale posluzia 😁😁 ja som s malym aj tak spala na posteli. Strava neviem aka je tam lebo maly mal dietu a mne nosili z domu. Ale sestricky v pohode akurat pani primarka je taka stara skola,trosku nervozna a sem tam neprijemna ale inak celkovo hodnotim na 1.

brna1989
autor
1. okt 2019

@kati1303 ďakujem pekne ☺️