Dobrý deň, hľadám dobrého dermatológa alebo kliniku kde robia výplne kyselinou hyalurónovou, mne ide konkrétne o nosolabialne vrásky v začiatkoch mám po 30-tke. Som z Nitry ale šla by som kľudne aj smer Nové Zámky, Piešťany... (BA je už ďaleko). Rozmýšľala som o La sala Piešťany ale má rôzne recenzie a dosť ma to zneistilo
ja by som ti poradila kliniku Spinn v Ruzomberku. ono je to asi kusok dalej ako si pisala, ale podla mna sa oplati za takymito sluzbami cestovat. vsak to mas ako aj pri doktoroch, tiez ked je dobry a spolahlivy, tak ides aj desiatky kilometrov radsej takto k odbornikovi. ak by ta zaujimalo nieco viacej, tak mi kludne nechaj spravu 🙂
Chodim do Piestan a som maximalne spokojna. Robia tam profesionali a velmi ustretovy pristup maju. Dokonca mi pomohli s problemami,ktore mi obvodak odmietol riesit. Ja som spokojna uz roky. A vyzeram o 10 rokov mladsia konecne. Milujem to tam a nikam inam by som nikdy nesla. 😊
@drluciasadovsky kam konkretne chodis?
@knihomolka2 do La Sala💋 ziadna pasovka ale maximalna profesionalita. Aj ked vela ludi to stve,kedze ku nim prechadza strasne vela zien z inych centier,ale mne to je jedno tie hlupe slovenske zavistlive kecy. (Som z AT) chodim tam,komu verim ze je odbornik a venuje sa mi naplno.
Je tu skupina plasticka chirurgia a esteticka medicina. Skus tam pohladat.
@drluciasadovsky bola som tam vo februari a marci na vyplniach, ale napokon som sa rozhodla pre Mazreku v Bratislave a chodim tam. Co mi nevyhovovalo v La Sale je to, ze som mala zlu reakciu po vyplni pier a cez whattsap mi odpisovali bud neskoro alebo vobec. V Mazreku zdvihnu vzdy telefon a problem riesia.
Ale inak to, co mi v La Sale s tvarou urobili, sa mi pacilo.
@knihomolka2
Dobrý deň. Nemáte náhodou ich cenník..nikde som nenašla.
Ďakujem
@petuska0022 odporucam ti mudr. alfaresa v biothecare slovakia v poluse, ja som bola a spokojna som, on aj skoli inych doktorov v tomto smere