Ahojte maminky,
nebudem sem vypisovať detailne svoj problém, no aspoň v skratke - máme veľmi negatívnu skúsenosť s našou súčasnou pediatričkou a ďalej k nej už nechceme chodiť, lebo zdravému bábätku predpisuje zakaždým aspoň 3-4 lieky a alibisticky nás posiela na úplne zbytočné vyšetrenia (to je nezávislý názor 4 doktorov - odborníkov, ktorých som prosila o názor a navzájom sa nepoznajú). Zbytočne stresuje mňa aj dcérku a takto to už ďalej nejde.
Hľadám teda v rámci BA nejakého výnimočného pediatra, ktorý by bol ochotný ešte vziať bábätko. Viem, že takéto diskusie tu už boli, ale nikde som nenašla to, čo potrebujem (ktovie, možno taký pediater v BA ani nie je?).
Moja predstava:
- kľúčové: odborník; ľudský a nie arogantný prístup; pozitívny prístup k deťom; ochota vypočuť a zodpovedať otázky rodičov; za každú cenu nepredpisovať ATB a iné chemické sra...., ale snaha riešiť problém aj inak (nemyslím tým zrovna homeopatiká - za tie veľmi nie som, ale skôr nejaké bylinky a pod.);
- ďalej by som ocenila, aby boli poradne tak, aby sa bábätká nestretli s chorými deťmi a aby nebol ten pediater veľmi starý - chcela by som k nemu neskôr chodiť aj s ďalšími deťmi /najradšej by som chodila k mojej z detstva, ale tá má už cez 70 :( /
- úplne super, ale nie nevyhnutné by bolo: možnosť v blízkosti zaparkovať; MHD zastávka v blízkosti; za poplatok možnosť objednať sa na konkrétny čas (s väčším dieťaťom)
- ideálne pediater v: Dúbravke, Karlovke, Lamači, Devínskej, žáhorskej B a okolí, ale sme ochotní aj cestovať - súčasnú pediatričku máme síce 10 minút pešo, ale nechcem u nej zostať už ani o minútu dlhšie, aj keby som mala cestovať na opačný koniec BA!!!
Ďakujem krásne za všetky tipy, veľmi si vážim akúkoľvek pomoc či odporúčanie 🙂
H.
@hajajajka . Mam dobru skusenost s Mudr Tomovou na Zaporozskej v Petrzalke (sama som k nej chodila 🙂 ) - http://lekar.pluska.sk/2023/mudr-eva-tomova/hod...
Ci berie pacientov aj mimo obvodu, to neviem..
@hajajajka ja chodím s deťmi v Lamači k MUDr. Kartousovej a som velmi spokojná. Neni stará, poradne vždy mimo ordinačných hodín, príjemná, milá sestrička, vždy mi na všetko odpovie, vysvetlí... máme tu ešte jednu detskú dr., síce je staršia od tejto ale bola som u nej 2x keď zastupovala našu a bola som spokojná.
@hajajajka http://www.ambulanciamotylik.sk/
Zabudla som pridať link.
Mudr Waldnerova v Devinskej, ma skúsenosti a aj dobrú organizáciu prace
Prosim Vas, viete mi povedat ako prebieha vysetrenie malych pacientov u dr.Tomovej na Zaporozskej? Pozera deticky len s plienkou alebo aj bez? Caka sa pri nej alebo objednava na termin? Su chore a zdrave deti v jednej cakarni? Ma problem konzultovat aj cez telefon? Je ochotna prist aj domov keby to bolo potrebne?...resp.viete mi poradit doktora, ktory by toto splnal? Potrebujem vymenit doktorku a uz nechcem mat podobne problemy ako doteraz. Vdaka
@pribinak valdnerova splna urcite uplne vsetko ale neberie uz novych
A ešte jedna dôležitá info - nemôžeme si dovoliť platiť drahého súkromníka - inak by sme šli zrejme k Mudr Csaderovi, ale 120 eur platiť ročne je nad naše sily, navyše, keď chceme časom viac detí...