je Mudr. Boldiš tá správna voľba? úplná anestéza 😕
ahoj, ja mám perfektné skúsenosti v Medicentre v PN....... pozri si ich na nete....
tiez by ma to zaujimalo, v piatok nas to caka ☹ ...
mate niekto s tymto dr. nejaku skusenost? chcela by som vediet, ako to cele prebiehalo, ci bola celkova anesteza, ake boli podmienky pri preberani z narkozy, ci ste boli aj hospitalizovani, kolko sa plati. zvazujeme, ci dr. Boldis v Nr, alebo Nove Zamky
pocula som na neho zaial len pozitivne ohlasy...vyzera byt sikovny...tiez som uvazovala ci NZ alebo Nr s nim...pytala som sa ho na sposob vyberu, ci endospokopicky, alebo chirurgicky jak kedysi to bolo..povedal ze endoskopicky najnovsou metodou, a tak to vlastne robia aj v zamkoch...takze som rozhodnuta pre neho, a detickam sa odporuca celkova anesteza, hoci kazda anesteza nie je sranda...no malu si nechcem vystrasit, tak zrejme ju dame uspinkat a cely cas sa len budem modlit, aby vsetko prebehlo v najllepsom poriadku abez komplikacii..ja som zazila lokalne umrtvenie aj pri nosnej mandli, aj pri krcnych...s nosnou to vyslo, oblbli ma, bezbolestne vsetko, ale pri krcnych sa netrafili davkou..injekcia oblbovak nezabrala, ani lokal. umrtvenie mandli, bolo to sialene, som si vravela, radsej 5krat porodit ako este raz hen tak krcne mandle vyberat. trauma do konca zivota.
Prepáč ... neviem o akého lekára ide ... no nezdá sa ti to trosku blbe ?
Akoo... keby ti robili transplantaciu srdca ci inu závažnu operaciu --> pochopím ... ake toto ?
a písať na fore a rozoberať schopnosti lekára ..co denne robí 3-6 operácii sa mi zdá hlúpe .. hádam nejakému babrákovi nedaju do ruky skalpel ? 😀
Uvolni sa .. a nerieš somariny
skus sa opytat aj tu
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/vyberanie-nosnych-mandli-2/