icon

Výber zubára v Trenčíne

zdenkanikolka
19. mar 2017

Ahojte,maminky i oteckovia.Poradˇte,už som zúfalá ☹ Mám 14r.slečnu,doteraz s peknými,zdravými zúbkami 🙂 Ale pri poslednej preventívnej prehliadke jej boli nájdené dva nové,začínajúce kazíky na zadných stoličkách ☹ Jeden jej dentálna hygienička dokonca tak rozrýpala,že ju teraz začal veľmi bolieť 😈 Máme ísť na ošetrenie a plombovanie,ale tu je ten problém-dala nám dva termíny,ku každému zúbku zvlášť,kvôli tomu,aby som nemala naraz príliš vysoké výdavky...ale úprimne i na dvakrát je to pre mňa vysoký výdavok ☹ Kedˇ mi povedali,že si mám na malú plombu na prvý zúbok nachystať 60-80eur,takmer mi vyrazilo dych ☹ Dala by som na svoju dcérku aj posledné,ale toto je skutočne priveľa ☹ Poradˇte,prosím,súrne nejakého lekára,ktorý má pekný prístup k pacientom a ceny,ktoré neprevýšia horibilné hranice-aj kedˇ viem,že v dnešnej dobe nie je veľký výber.Alebo na pohotovosti v Trenčíne to ako funguje?Aj kazík opravia,alebo len ošetria a bude treba tak či tak ísť zajtra k svojmu lekárovi?Koľko by sa tam platilo cca za zákrok?.Dˇakujem za každý tip a info 🙂 Peknú slniečkovú nedeľu prajem 🌞🌷

Strana
z2
vera519
17. jún 2019

@janka2273 nie nemala som injekciu to je asi odstranenie starej plonby ... a vypln plomba bola 70e ... no je to dost

janka2273
17. jún 2019

@vera519 ono to vyvrtanie, ošetrenie a plomba sa účtuje v jednej cene... rozmýšľam, že či ti za tých 15€ nedali nejaké ako liečivé procedúry atd🤔🤔minule kamoške dali nejaké riasy za 20€😂😂😂no na šľak trafenie😱a to hlavne vtedy,ked si to ani nepýtaš...ja by som u nich veru neostala za tie ceny😱😱taki kvalitní ako oni sú v Tn viacerí 🤔

janka2273
17. jún 2019

@natalienka12ahoj😉 ku komu si sa nakoniec prihlásila prosím?? Vďaka za info😘😉
Berie dnes v Tn vôbec ešte niekto okrem US ??🤔🤔

vera519
17. jún 2019

@janka2273 ja chcem tiez niekde inde zubara hlavne blizsie lebo je to pre mna daleko... ale tu v okrese PD ked som obvolavala tak nikto neberie tak uz neviem kde ist a to este ked deti busu musiet ist k zubarovi to este len bude zaujimave ci niekoho najdem.

janka2273
17. jún 2019

@vera519 inak to si ani neviem predstaviť chodiť kvôli zubom do iného mesta 😱🤔🤔 katastrofa🙄😥

janka2273
17. jún 2019

@janka2273 našla som to, čo ti robili za tých 15€, kopírujem 😉😉

Kofferdam je tenká elastická blana, ktorá sa vyrába v latexovej a bezlatexovej verzii. Pred ošetrením ju lekár natiahne cez zub, ktorý je nutné ošetriť. Následne ju upevní špeciálnou sponou. Takýmto spôsobom zub izoluje od ostatných a môže sa mu plne venovať. Kofferdam nahrádza používanie vatových tampónov. Zatiaľ čo vás lekár ošetruje, vy môžete pohodlne prehĺtať a dýchať. Preto sú vďaka kofferdamu všetky ošetrenia absolútne hygienické a účinné.

janka2273
17. jún 2019

@vera519 ten komentár nad týmto patril tebe,len som si ho omylom adresovala sebe😂😂😉😘

vera519
17. jún 2019

@janka2273 aha ano tak to som mala ale to som ani netusila ze sa za to plati a este 15e za kusok gumy to mi nikdy ani nepovedali ze sa za to plati myslela som ze to pouzivaju bezne .... tak uz aspon budem vediet Dakujem 🙂

vera519
17. jún 2019

@janka2273 je to uz veru na nervy este v tychto teplach a nehovoriac ze je to este aj o to nakladnejsie cesta tam a spat este ze mam takeho dibreho manzela ze ma tam vozi 😍 😉

elisskah
17. jún 2019

@janka2273 to musíš mať nejaké zle informácie z toho US center. Dávala si si tam opraviť zub, že ti reálne nejaký zablombovali? Alebo to len čítaš ceny z cenníku? Veď oni sú drahí jak sviňa. Reálne si to až tak nepamätám. Dcére plombovali mliečny zúbok, no neviem či okolo 50€ to nebolo. Mne plombovali asi okolo 70€. Aj trhali, jaj už ani neviem koľko €. Ale ani tam nechodim už, tiež chcem inam ísť, ale do BN, lebo je hentam sa nemôžem doplatiť zakaždým.

janka2273
18. jún 2019

@elisskah Ja som u nich od roku 2012 a sú to reálne ceny ,bola som naposledy na plombovani teraz cca 2 týždne dozadu a presne 28€ za 1 plôskovu plombu😉😉 minulý rok mi robili 3 zuby a za 3 plôškovú bolo tych 38 €,to bolo v 7/2018 a 2 plôšková cca v máji za tych 34€, mám aj bločky ... treba si dat pozor u zubárov,aby vam neponúkali všelijaké špeciality,lebo sa potom nedoplatíte baby😱😱ako kočke vyššie ten Kofferdam dali za 15€😉

janka2273
18. jún 2019

@vera519 tak keď ťa má kto odviest a zaplatit, tak to nie je až také zlé😘😘 držím samozrejme palce,aby si si našla nejakého dobrého zubára tam u vás 😘

janka2273
18. jún 2019

Tak baby,dokonca tá 2 plôškova bola len 33€ vid foto 😉😘 tie 2 bločky su z minulého roku, tak sú menej viditeľné a ten 1 je zo 6.6.19,ceny teda sedia😉😉

vera519
18. jún 2019

@janka2273odviest ano ale o plateni rec nebola to si platim sama 😉 ... dakujem velmi pekne ak niekde niekoho najdem v normalnych cenach tak dam info.😁

janka2273
18. jún 2019

@vera519 S tým platením to bol skôr žart samozrejme 😂😘😘😉

janka2273
18. jún 2019

@frick Takže v priebehu týždňa som navštívila 2 zubárov,s ktorými su ľudia spokojní a ešte majú aj veľmi dobré ceny,no ani jeden z nich neberie😥😥1 bol dr. Kellner na Olbrachtovej, keď som zbadala jeho cenník, až mi tak srdce zaplesalo😍😍😍 porcelánová korunka 140€ namiesto 300€,ako má US,tak to je už riadny rozdiel 😱😱injekcia 5€ a v US 14€... plomby , výplne kanálikov
atď, všetko podstatne lacnejšie,ale teda smola,lebo ani do budúcna nových neberie🙄🙄
Dnes som zase bola pozrieť dr Orosza na Hasičskej,ceny zase super,baby s ním spokojné...robil s mamou,no tá končí a ide na dôchodok,tak prebral aj jej pacientov a nestiha,lebo má ich teraz veľa a musí skôr znižovať počty a teda ani on dlhodobo brať určite nebude 😫😫
Pokračujem v piatok,alebo budúci týždeň 😉vraj je niekto nový na Sihoti 🤔🤔a mám ďalšieho vyhliadnutého niekde pri Merine, tak aj tam pôjdem... dnes mi sestricka u toho zubára vravela, že je na Juhu nejaká zubarka??? Nevieš o tom niečo,lebo toto počujem 1x😱😱😉

frick
19. jún 2019

@janka2273 na juhu o zubárke neviem. Max je ten arab a ešte dolu v zdravotnom je Vlcek (jeden už skončil tento ešte robí). Muž chodí k nemu ceny super aj berie ale ja som nwnabrala odvahu ísť k nemu. Kedysi ľúbil alkohol. Takže neviem dať recenziu. Muž vraví že vraj je vedľa neho ešte nejaký zubár ale netuším. Kedysi tam bol Podhorec ale neviem kto teraz.

janka2273
19. jún 2019

@frick Vlčeka poznám,ten je tam už cele storočie snáď 😂on je klasický zubár, určite som u neho už niekedy dávno bola a aj s chorou mamou s Alzheinerom a bol k nej super aj so sestričkou, takže je v pohode,no k nemu asi nie v dnešnej dobe 🤔😘😘😉
Pojdem tam pozrieť, kto tam teda vedľa neho robí a behnem rovno asi dnes a napíšem😉

janka2273
19. jún 2019

@frick Tak som tam dnes bola a vraj tam je iba 1 zubár a to Vlček 😉😘 to vedľa neho je zubná pohotovost, tak si to asi muž pomylil😉😉😍

frick
20. jún 2019

@janka2273 aha tak to som nevedela

bufnica
15. jan 2020

@minticka dobry den, neviete mi povedat ako pani doktorka Bacovska pracuje ? Ja sa k nej uz tyzden nemozem dovolat ☹ a chcem len preventivnu lebo okedy je tam ona som.tam nebola a tiez som bola u pani mudr.lahkej.

minticka
15. jan 2020

@bufnica dobrý deň,ja som tam mala ísť dnes,ale má prehodili že je celý týždeň na chirurgii..len sa pripravte na to,že spraví vám prehliadku a možno vám dá kartu a povie aby ste si hľadala iného zubára..takto to začala robiť, keďže po doktorke ľahkej majú ľudia viac kazov ako majú uvedené v karte..takže to riedi a takto to spravila aj v mojej rodine a mňa nechala asi len z ľútosti 😀kazov som mala v zázname 2 a v skutočnosti 14🤦takže chodím a robí mi postupne..

janci27
9. aug 2021

@janka2273 Ahoj, pisem s vatsim odstupom casu, ale zaujala ma tato diskusia, kedze je pre mna aktualna, tiez si hladam v TN zubara a nevadi mi ani v ktorej casti mesta, za dobrym zubarom kludne docestujem, ale len v ramci mesta. Prosim ta, este si pokracovala potom v tom tvojom prieskume zubarov? Pisala si, ze niekde pri Merine pojdes nejakeho prezistit alebo Sihot. Rada by som takeho, co berie aj deti, aby sme chodili k jednemu. Mam zatial vytipovaneho Ramziho na Juhu, akurat ze tusim nema zmluvu s Doverou, ale nasla som aj dobre recenzie na Orosza na Hasicskej, len neviem ci berie.

janka2273
11. aug 2021

@janci27 Ahoj 😉 veru pochodila som kade-tade a veru nakoniec som zostala v US center. Tí dobrí a aj lacnejší samozrejme nových pacientov neberú, mnohí noví boli drahší ako US🤔🙄 u Orosza som sa bola tiež pýtať, samozrejme nebral nových. Ramziho ti vrelo odporúčam,my sme k nemu dlho chodili,keď bol v US a s deťmi to vie super,sám ich má doma veľa 😘😏 tiež sme k nemu neprešli,lebo ma len Union,ale teraz som sa rozhodla,že prejdeme z Dôvery do Unionu a rovno aj k Ramzimu. Dôvera síce dáva až 150€ na zuby,no má to rozložené na 5x30€ a mne skôr vyhovuje Union,kde si vyčerpám 100€ presne ako potrebujem, čiže kľudne aj jednorazovo 👍

Strana
z2