Výber zubára v Trenčíne
Ahojte,maminky i oteckovia.Poradˇte,už som zúfalá ☹ Mám 14r.slečnu,doteraz s peknými,zdravými zúbkami 🙂 Ale pri poslednej preventívnej prehliadke jej boli nájdené dva nové,začínajúce kazíky na zadných stoličkách ☹ Jeden jej dentálna hygienička dokonca tak rozrýpala,že ju teraz začal veľmi bolieť 😈 Máme ísť na ošetrenie a plombovanie,ale tu je ten problém-dala nám dva termíny,ku každému zúbku zvlášť,kvôli tomu,aby som nemala naraz príliš vysoké výdavky...ale úprimne i na dvakrát je to pre mňa vysoký výdavok ☹ Kedˇ mi povedali,že si mám na malú plombu na prvý zúbok nachystať 60-80eur,takmer mi vyrazilo dych ☹ Dala by som na svoju dcérku aj posledné,ale toto je skutočne priveľa ☹ Poradˇte,prosím,súrne nejakého lekára,ktorý má pekný prístup k pacientom a ceny,ktoré neprevýšia horibilné hranice-aj kedˇ viem,že v dnešnej dobe nie je veľký výber.Alebo na pohotovosti v Trenčíne to ako funguje?Aj kazík opravia,alebo len ošetria a bude treba tak či tak ísť zajtra k svojmu lekárovi?Koľko by sa tam platilo cca za zákrok?.Dˇakujem za každý tip a info 🙂 Peknú slniečkovú nedeľu prajem 🌞🌷
@vera519 ono to vyvrtanie, ošetrenie a plomba sa účtuje v jednej cene... rozmýšľam, že či ti za tých 15€ nedali nejaké ako liečivé procedúry atd🤔🤔minule kamoške dali nejaké riasy za 20€😂😂😂no na šľak trafenie😱a to hlavne vtedy,ked si to ani nepýtaš...ja by som u nich veru neostala za tie ceny😱😱taki kvalitní ako oni sú v Tn viacerí 🤔
@natalienka12ahoj😉 ku komu si sa nakoniec prihlásila prosím?? Vďaka za info😘😉
Berie dnes v Tn vôbec ešte niekto okrem US ??🤔🤔
@janka2273 našla som to, čo ti robili za tých 15€, kopírujem 😉😉
Kofferdam je tenká elastická blana, ktorá sa vyrába v latexovej a bezlatexovej verzii. Pred ošetrením ju lekár natiahne cez zub, ktorý je nutné ošetriť. Následne ju upevní špeciálnou sponou. Takýmto spôsobom zub izoluje od ostatných a môže sa mu plne venovať. Kofferdam nahrádza používanie vatových tampónov. Zatiaľ čo vás lekár ošetruje, vy môžete pohodlne prehĺtať a dýchať. Preto sú vďaka kofferdamu všetky ošetrenia absolútne hygienické a účinné.
@janka2273 to musíš mať nejaké zle informácie z toho US center. Dávala si si tam opraviť zub, že ti reálne nejaký zablombovali? Alebo to len čítaš ceny z cenníku? Veď oni sú drahí jak sviňa. Reálne si to až tak nepamätám. Dcére plombovali mliečny zúbok, no neviem či okolo 50€ to nebolo. Mne plombovali asi okolo 70€. Aj trhali, jaj už ani neviem koľko €. Ale ani tam nechodim už, tiež chcem inam ísť, ale do BN, lebo je hentam sa nemôžem doplatiť zakaždým.
@elisskah Ja som u nich od roku 2012 a sú to reálne ceny ,bola som naposledy na plombovani teraz cca 2 týždne dozadu a presne 28€ za 1 plôskovu plombu😉😉 minulý rok mi robili 3 zuby a za 3 plôškovú bolo tych 38 €,to bolo v 7/2018 a 2 plôšková cca v máji za tych 34€, mám aj bločky ... treba si dat pozor u zubárov,aby vam neponúkali všelijaké špeciality,lebo sa potom nedoplatíte baby😱😱ako kočke vyššie ten Kofferdam dali za 15€😉
@janka2273odviest ano ale o plateni rec nebola to si platim sama 😉 ... dakujem velmi pekne ak niekde niekoho najdem v normalnych cenach tak dam info.😁
@frick Takže v priebehu týždňa som navštívila 2 zubárov,s ktorými su ľudia spokojní a ešte majú aj veľmi dobré ceny,no ani jeden z nich neberie😥😥1 bol dr. Kellner na Olbrachtovej, keď som zbadala jeho cenník, až mi tak srdce zaplesalo😍😍😍 porcelánová korunka 140€ namiesto 300€,ako má US,tak to je už riadny rozdiel 😱😱injekcia 5€ a v US 14€... plomby , výplne kanálikov
atď, všetko podstatne lacnejšie,ale teda smola,lebo ani do budúcna nových neberie🙄🙄
Dnes som zase bola pozrieť dr Orosza na Hasičskej,ceny zase super,baby s ním spokojné...robil s mamou,no tá končí a ide na dôchodok,tak prebral aj jej pacientov a nestiha,lebo má ich teraz veľa a musí skôr znižovať počty a teda ani on dlhodobo brať určite nebude 😫😫
Pokračujem v piatok,alebo budúci týždeň 😉vraj je niekto nový na Sihoti 🤔🤔a mám ďalšieho vyhliadnutého niekde pri Merine, tak aj tam pôjdem... dnes mi sestricka u toho zubára vravela, že je na Juhu nejaká zubarka??? Nevieš o tom niečo,lebo toto počujem 1x😱😱😉
@janka2273 na juhu o zubárke neviem. Max je ten arab a ešte dolu v zdravotnom je Vlcek (jeden už skončil tento ešte robí). Muž chodí k nemu ceny super aj berie ale ja som nwnabrala odvahu ísť k nemu. Kedysi ľúbil alkohol. Takže neviem dať recenziu. Muž vraví že vraj je vedľa neho ešte nejaký zubár ale netuším. Kedysi tam bol Podhorec ale neviem kto teraz.
@frick Vlčeka poznám,ten je tam už cele storočie snáď 😂on je klasický zubár, určite som u neho už niekedy dávno bola a aj s chorou mamou s Alzheinerom a bol k nej super aj so sestričkou, takže je v pohode,no k nemu asi nie v dnešnej dobe 🤔😘😘😉
Pojdem tam pozrieť, kto tam teda vedľa neho robí a behnem rovno asi dnes a napíšem😉
@bufnica dobrý deň,ja som tam mala ísť dnes,ale má prehodili že je celý týždeň na chirurgii..len sa pripravte na to,že spraví vám prehliadku a možno vám dá kartu a povie aby ste si hľadala iného zubára..takto to začala robiť, keďže po doktorke ľahkej majú ľudia viac kazov ako majú uvedené v karte..takže to riedi a takto to spravila aj v mojej rodine a mňa nechala asi len z ľútosti 😀kazov som mala v zázname 2 a v skutočnosti 14🤦takže chodím a robí mi postupne..
@janka2273 Ahoj, pisem s vatsim odstupom casu, ale zaujala ma tato diskusia, kedze je pre mna aktualna, tiez si hladam v TN zubara a nevadi mi ani v ktorej casti mesta, za dobrym zubarom kludne docestujem, ale len v ramci mesta. Prosim ta, este si pokracovala potom v tom tvojom prieskume zubarov? Pisala si, ze niekde pri Merine pojdes nejakeho prezistit alebo Sihot. Rada by som takeho, co berie aj deti, aby sme chodili k jednemu. Mam zatial vytipovaneho Ramziho na Juhu, akurat ze tusim nema zmluvu s Doverou, ale nasla som aj dobre recenzie na Orosza na Hasicskej, len neviem ci berie.
@janci27 Ahoj 😉 veru pochodila som kade-tade a veru nakoniec som zostala v US center. Tí dobrí a aj lacnejší samozrejme nových pacientov neberú, mnohí noví boli drahší ako US🤔🙄 u Orosza som sa bola tiež pýtať, samozrejme nebral nových. Ramziho ti vrelo odporúčam,my sme k nemu dlho chodili,keď bol v US a s deťmi to vie super,sám ich má doma veľa 😘😏 tiež sme k nemu neprešli,lebo ma len Union,ale teraz som sa rozhodla,že prejdeme z Dôvery do Unionu a rovno aj k Ramzimu. Dôvera síce dáva až 150€ na zuby,no má to rozložené na 5x30€ a mne skôr vyhovuje Union,kde si vyčerpám 100€ presne ako potrebujem, čiže kľudne aj jednorazovo 👍

@janka2273 nie nemala som injekciu to je asi odstranenie starej plonby ... a vypln plomba bola 70e ... no je to dost