Ahojte odporučte nejakú kliniku, kľudne aj súkromnú na výber nosnej mandle. Okolie TN, NM, PN, ktorý nemajú problém vziať dieťa, ktoré ma vrodenú srdcovú vadu. Len nie Kramáre, s nimi mame zlu skúsenosť.
@hipuska a vieš mi poradiť kliniku kde to robia laserom?
Uz vo vacsine to robia laserom. My sme boli v Tn, celkom spokojnost. Ale neviem poradit ako je to s vrodenou srdcovou vadou.
My sme boli v medicenrum Piešťany, 3 deti, 7-10 rokov dozadu. Ja som bola veľmi spokojná aj s prístupom aj s priebehom ako aj s pooperačnou starostlivosťou. Môj syn má tiež problém so srdcom.
@tinkavvv kde chodíte v TN?
Orl lekara mame v dubnici, operacia bola v tn.
Volala som do Mediku do PN a tam mi ju nebudú operovať, vraj nemôžu kvôli srdiečku
V BB robia laserom.
a ten laser je bez narkozy?Ja by som vybrala ale zasa nie narkozu.
Ahoj. Nasli ste? Nas caka zakrok v FnTT buduci tyzden, ale doma mame chorobu, neviem ci sa tam maly dostavi ☹ tak tiez som hladala ine rychlejsie alternativy. Tu v TT sme cakali 4mesiace na zakrok. A to nema v podstate ziadnu vaznu diagnozu. “Iba” disrytmiu na jednej casti srdiecka. Ani lieceny nie je, len pozorovany a na klinikach ho nechcu nikde zobrat.
@romanka93 no my ideme zajtra do Martina na konzultáciu tak uvidíme. A v TT im nevadilo? A čo to spôsobuje? Moja dcérka brala 2 roky lieky, teraz už je 2 roky bez, ale teda stále to tam je len už je to kľudnejšie, ablacia ju čaká za 4 roky.
Tak tym ze to nie je nejaka super zavazna diagnoza tak asi nie. V pondelok este mame anesteziologiu zo spravou od kardiologicky, tak dufam, ze to nebude vadit, ze ostane zdravy a o tyzden uz budeme po
Ahoj. Ako ste v Martine dopadli? Syn uz ma po zakroku. V TT davaju teraz terminy na februar. :-/
@romanka93 v Martine dostala termín na september, co mi vyhovuje a teda prístup na jednotku, keď to porovnám z Nudch.
@sinnovea1 o 8:00 to robili. O 9:45 uz bol naspat na izbe prebraty. Nekrvacal, iba ho hrdlo asi dva dni bolelo od intubacie. Inak nic. Vecer v den zakroku vobec nevyzeral tak, ze by bol po zakroku v celkovej anesteze 😀
Efekt uvidime az neskor. On trpel na zapaly usi. Nedychal cez pusu a pod.
Zameraj sa aj na techniku výberu. Tj. za mňa je lepšie laser ako vystikavanie