Všeobecný lekár pre dospelých a internista - Košice

zuzula507
26. júl 2020

Ahojte poradte prosim dobreho vseobecneho lekara pre dospelych( dobre by bolo nie s drzou sestrickou).Najlepsie nova nemocnica, terasa.Pripadne skusenosti napr.s MUDr.Horňakovou z brigadnickej ulice? Tiez zhanam internistu pre rodicov.Pripadne skusenosti s internistom Mudr.Miloš Sopko ?

letuskaaa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
letuskaaa
6. okt 2020

Ahoj, mozno si uz nasla vseobecneho lekara, ale ak nie, tak ja ti odporucam vseobecnu lekarku MUDr. Slavomira Cellarova. Ma ambulanciu pri Socialnej poistovni. Vie dobre poradit a nepredpisuje hned za kazdu cenu antibiotika. O predpisanie receptu, alebo objednanie sa na preventivku sa da odkomunikovat aj mailom. Ma tiez milu sestricku. 🙂 K MUDr. Sopkovi sa neviem vyjadrit, ale tiez zhanam dobreho internistu 🙂

luci550
28. máj 2022

@zuzula507 ahoj, mozem sa spytat nakoniec si zvolila MuDr. Hornakovu? Tiez nad nou uvazujem a rada by som sa spytala na skusenosti a aky system maju

zuzula507
autor
28. máj 2022

@luci550 ja som pre mamku zhanala a ta k nej presla ale bola u nej iba raz vtedy bola mamka spokojna, nevysetrovala ju vtedy iba dobre jej poradila ohladom liekov vysvetlila zopar veci ale odvtedy tam mamka nebola, uz sa vsak chysta lebo odkedy tam presla jej nerobila ziadne vstupne alebo preventivne vysetrenia tak je teraz z toho taka sklamana z toho ze ani ju nezavola odkedy k nej presla.Ak potebujete prepdisat lieky treba poziadat elektronicky co je za poplatok.Ako plus hodnotim ze ak nahodou nedvihnu hovor, sami zavolaju spat