Vojtová metóda Púchov a Považská Bystrica. Kde cvičiť?

lubako
17. dec 2010

Ahojte. Chcela som sa opýtať, či má niekto skúsenosti s cvičením bábätiek Vojtovkou v Púchove, PB a okolí ? Vieme mi poradiť kde to cvičia a či sa Vám zdajú fyzioterapeuti dostatočne skúsení ? Mám 3 mesačné dievčatko a od neurológa odp. na rehabilitáciu kvôli torticollis. Veľa somtu už čítala o zlých skúsenostiach mamičiek (v iných regiónoch) čo sa týka fyzioterapeutov a nechcem svoje dieťa zveriť niekomu, kto to sám nebu de poriadne vedieť. A hlavne aj ja sa to chcem naučiť cvičiť správne, aby som maličkej viac neuškodila ako pomohla.

pedroma
17. dec 2010

@lubako ...skus neuroambulanciu v Dubnici, dr. Perichtova. Vedu sa u nej aj rehabilitacie, my sme u nej chodili k sestricke Silvii (zial neviem priezvisko) - velmi mila, zrucna a empaticka osoba. Alebo ak Ti neprekaza vzdialenost, tak rehabky cez Olomouc.

lubako
autor
18. dec 2010

dik za info. ja viem o Pov. Bystrici - že vraj to tam cvičí 1 sestrička - ale nepoznám nikoho kto by tam chodil, tak neviem aké majú s ňou mamičky skúsenosti...no a potom až v trenčíne. ja som z Beluše.A môžem sa opýať kvôli čomu ste chodili a hlavne ako vám pomáhalo cvičenie?