Ahojte potrebovala by som fakt že dobrého psychiatra viete mi niekoho poradiť ? .. už neviem čo mám robiť .. mam silne depresie úzkosti ... Uz rok som nespala celé noci som hore ked zaspím tak len na polhodinu aj to len driemam , bola som k jednému psychiatrovy vypísal mi triticol brala som ho ale nepomohol mam silne depresiee , neviem sa ovládať som stále nervozna plačem kričím neviem to ovládať niekedy prídem namňa taky stav že mam chuť sa zabiť neviem či sa niekto s niečim takým stretol ak áno čo ste robily ako dlho to trvalo ake lieky ste brali aky Dr. Vám pomohol za každé odpovede budem vďačná .
Zial moj doktor už neberie novych pacientov. Je mi luto... Ale velmi sucitim a drzim ti palce.
@terezkaarthuramax bereš niečo nato?
@rachel332 ano. Ale nezabera to. No možno ze by som sa bez toho citila este horsie.
Nenapísala si mesto, okres nič. v Galante je jeden super.ak to mas blizko tak sa vola Uhrin
posielam tip:
ak viete po anglicky - skúste si vypočuť podcasty (alebo objednať knihy) od Dr. Georgia Ede alebo Dr. Christopher Palmer, obaja Harvard psychiatri - určite stojí za to riadiť sa ich radami ohľadom prísnej keto diety, ak neviete vy po anglicky, skúste poprosiť niekoho, kto vám ich preloží
A to si tam nebola na kontrole? Ja chodím kazdy mesiac a riesi ci to zabera, ci nemam silne vedľajšie ucinky atd. A hlada co mi zaberie a v akej davke
Mam teraz tiež taky stav.