Ahojte. Vie mi niekto poradit dobreho pediatra v Senci??? Vydala som sa sem a nikoho tu nepoznam. Vdaka.
Ja chodim s dcerkou k Dr.Harsanyimu. Plati sa u neho rocny poplatok 1000,-. Je na telefone kazdy den tusim do deviatej vecer, takze ak ma mamicka akykolvek problem, moze zavolat. Ordinaciu ma na pesej zone, v novych priestoroch od marca - v roznom dome vedla rozostavanej bytovky. Je vcelku dobry, nedava detom pri prvych soplikoch antibiotika, vsetko vzdy vysvetli.
Dakujem kocky. A este sa chcem spytat, ci nepoznate dobreho gynekologa v SC. Ja chodim do BA a vobec nie som spokojna, tak rozmyslam, ze ho vymenim.
ja mam v senci gynekologa, ale tusim ho tiez vymenim, tak v tomto ti asik neporadim, to skor aj ja bysom potrebovala v tomto poradit
Jej aj ja mam tento problem...chvalabohu ma prijal p. Varga, aj ked sestricka ma pred tym poslala...
Drzim palceky.
Ja som chodila ku gynekologovi Dr. Vankovi, ale chcem od neho odist. Ked som bola tehotna a isla som na AFP testy, vysli mi zle hodnoty a miesto toho aby mi to vysvetlil a ukludnil ma, tak mi povedal, ze hlavne sa nemam trapit, preco prave ja budem mat postihnute dieta.... Tak som od neho odisla. Moj porodnik sa tym vysledkom testov iba zasmial, vraj nemaju vypovednu hodnotu, lebo chyba treti udaj. Moja dcerka sa narodila uplne v poriadku. Nemusim hovorit, ze som vtedy tyzden prerevala.
Vraj vyborny lekar je v malej ulicke oproti obchodu s detskym tovarom, na rohu ulice z pesej zony je kaviaren Laguna. Jeho priezvisko zacina na Š.. , ale ordinuju tam viaceri, aj zena. Vyhoda je, ze ordinuju v poobednych a vecernych hodinach, co ocenia najma pracujuce zeny. Na ordinacii su ich telefonne cisla, takze sa da vopred objednat.
ahojky pigi, ja prave k tomu doktorovi chodim...a som celkom spokojna, ale ked odstahujeme zo senca, tak neviem, ci u neho ostanem...co som nebola spokojna, tak som bola v 8.tyzdni tehotenstva a tehotenske testy mi vychadzali dost neisto, a to som bola len par mesiacov po operacii stitnej zlazy, tak bolo dolezite, aby som vedela, ci som tehotna, a sestricka ma v telefone vyslovene odhovarala od krvnych testov, ze je to zbytocne, ze ultrazvuk mi este nemozu urobit, a v podstate tam slo len o to, ze ten odber by som si mohla zaplatit, aj lekarka-zena ma odhovarala....uplne trafene, taka som bola rozculena...cobolo na mojom hlase aj isto pocut....napokon som bola asi raz u tej zeny a potom som si vybrala chlapa...a je fajn, taky mily, ohladuplny...
Ahoj Janula. Ty chodis k tomu doktorovi na Š? Nemohla by si prosim ta poslat jeho priezvisko? Ď. 🙂
Mudr. Šimko sa vola....
My chodíme k doktore Somogyiovej.. je velmi príijemná, a zdá sa mi aj precízna 🙂
A k tomu gynekológovi, ja ho mám celkom rada (Vanka myslím)
A hej v tej uličke oridnuje Šimko, a tuším aj Oťapáková, ktorá je aj v ružinove 😉
Prosím Vás nevedel by mi niekto poradiť teraz načerstvo dobrého pediatra v Senci? Neviem sa rozhodnúť, počula som že u Somogyovej je nepríjemná sestrička a u Haršányiho ma dosť odrádzajú ordinačné hodiny. Inak patríme k Hervayovej ale k tej určite nejdem. Ďakkujem za akúkoľvek skúsenosť.
ahojte, chcem sa opytať či by ste mi poradili kedy je dobré si hladať detského pediatra?
a ktorý je dobrý? chcela by som niekoho zo Senca 🙂
dakujem
Panki, preco nie k Hervayovej? Ja tiez zhanam pediatra v Senci, nepoznam tu ziadneho, Hervayovu som si nasla len na nete. Som uz v 37. tyzdni, takze najvyssi cas nejakeho oslovit, viete teda poradit?
My chodime k Harsanyimu, idealny asi nie je nikto, ale ja som vramci Senca nikoho lepsieho nenasla 😉. Tie ordinacne hodiny su sice nafigu, ale ked s nimi pocitas, je to ok, vzdy zavolam vopred sestricke, kedy mam prist, nikdy sa mi nestalo, ze by ma nevzal, aj ak ma vela pacientov a ordinuje len hodinu (ostane tam dlhsie). Ale je pravda, ze furt chodi neskoro, ale realne dlhsie som tam nikdy necakala. A klop, klop, uz sme tam neboli ani nepamatam.
Ku gynekologovi chodim ku Vankovi (teda bola som tam konkretne raz), ale zdal sa mi predcizny, ale ja nie som tehu a na moju jednu rocnu preventivku sa mi zda fajn.
Este k Hervayovej - moje 2 kamosky tam maju deti a obe su spokojne, ale obe ich deti brali teda x-krat viac atb ako moje (ale mozno je to zhoda nahod). Harsanyi je dost velkym odporcom atb.
my chodime k somogyiovej, sestricka sice dvakrat milo neposobi, ale je v pohode.
s doktorkou som spokojna, atb nam nasadila vzdy az po vyteroch, resp. vzorke mocu...
pri harsanyim som raz bola na pohotovosti, velmi precizne malu prezrel, ale dostal ma s tym, ze mam vziat polrocne dieta na vyplach usi...pritom ten maz tam maju deticky ako prirodzenu ochranu...no ale co uz...
Vdaka baby, a vedeli by ste mi este povedat, ci telefon 4592 7700 k Hervayovej je aktualny? Lebo uz druhy tyzden mi to nikto nezdviha, asi budem musiet prist osobne...
ahojte, zhanam dobreho pediatra/icku v Senci a okoli. Sme cerstvo pristahovani do SC. Gynekologa mam v Ba a som s nim max spokojna. Odporucil mi pediatricku Dr. Misikovu v Ivanke. Uz 3 tyzdne sa jej snazim dovolat, pisem sms a nic - nedviha, neodpoveda ... aby som jej nekrivdila, druhy telefonat zdvihol jej manzel a povedla ze soferuje a ze nech zavolam zajtra ... som z nej trochu sklamana a preto idem zhanat dalsie kontakty na dobrych pediatrov. Viete mi poradit? DAKUJEM 🙂
aj ja hladam dobrého pediatra kedže sa stahujem do Sc...asi zavolám Harsánymu envadí mi ten poplatok hlavne nech je dobrý...dufam že nás zobere
@nikollette precizna? Somogyiova? to bolo v ktorom storoci? Mne sa zda lajdacka, sice sa usmieva ako slniecko na hnoji ale nie je precizna
Ahojte, ja som tiež veľmi spokojná u Haršanyiho,nepredpisuje zbytočne deťom ATB a výhoda je, že sa objednam presne na čas a nemusím tam sedieť pol dňa s ďalšími chorými deťmi.Poplatok je úplne primeraný, keďže už nič iné neplatim ako inde za CRP, potvrdenia, odbery! Zo Seneckých pediatrov asi najlepší.
chcem sa spýtať na Dr. Vanka... kde má vlastne ambulanciu? Ď.
Doktor Varga....len ma vela pacientov, tak sa treba hlavne opytat...nas vzal na zaklade poistovne Dovera...Inak je celkom fajn...sestricka tiez...