Vazektómia - overená klinika

ciapockapsk
8. jan 2024

ahojky, prosím viete mi poradiť overenú kliniku najbližšie k Orave, ktorá vykonáva mužskú vazektómiu. čo som ja našla je v Martine, Žiline, no je ich viac, tak najlepšie ak by ste s nejakou mali vlastnú skúsenosť. Ďakujem

kiki68
8. jan 2024

@ciapockapsk Moj otec bol teraz sice na iny zakrok v nemocke v TN a velmi dobre. Vraj sa iba nieco doplaca na tie zakroky mimo tych nutnych.

ciapockapsk
autor
9. jan 2024

@kiki68 ďakujem pekne

katkat11
14. feb 2024

@ciapockapsk Rodinny znamy bol na Klinike zdravia v ZA, maju 4 deti tak ze staci 🙂 Podrobnosti neviem, ale ze tie peniaze stali za to, ze obrovsky rozdiel oproti nemocnici.

ciapockapsk
autor
14. feb 2024

@katkat11 juj super to ste ma potešili, presne tu sme našli a už sme boli aj na konzultácií a máme termín, teda ste nás len uistili že boli spokojní 🙂 ..... ďakujem

bibisk
7. dec 2024

@ciapockapsk zdravim,môžem sa opýtať či ste nakoniec absolvovali vazektomiu v Žiline?

ciapockapsk
autor
9. dec 2024

@bibisk dobrý deň. Áno nakoniec tam sme absolvovali

bibisk
10. dec 2024

@ciapockapsk môžem sa opýtať či ste boli spokojní? Či sa fakt čaká mesiac kvôli romysleniu si?

ciapockapsk
autor
11. dec 2024

áno čaká sa cca mesiac určite na to premyslenie, ale to ubehne ako voda, a áno spokojnosť, ja som už mohla vysadiť úplne Ant.

bibisk
11. dec 2024

@ciapockapsk super, bolo ste len na jeden kontrolný spermiogram?

ciapockapsk
autor
12. dec 2024

Áno

ciapockapsk
autor
12. dec 2024

@bibisk áno