Urológia v nemocnici v Trenčíne

niikolka
7. aug 2020

Ahojte chcem sa opýtat aké máte skúsenosti s urologiou v nemocnici. Mám tam íst so synom na zákrok kvôli predkoške. Tak som sa chcela informovať ako to tam chodí. Ďakujem

kubkovamama
7. aug 2020

@niikolka ahoj ja som z Tn,nemocnicu a spol.poznam doverne.Skôr by som smer súkromník.V TN urologiou prechádza môj starý otec roky rokúce,je konzervatívny a nechce nič meniť 😉Otec bol asi 3x akútne,podľa jeho slov nikdy viac.Chodi k súkromnému.Muz akútne 2x,išiel rovno z pohotovosti,ležal týždeň,priestory otras,prerába sa to už x rokov a stále v nedohľadne.Nepomohli,na kontrolu už tam ani nešiel.Moj syn v 5r sťahovanie predkozky,ja krava som to mala radšej doma poriešiť alebo inde.Otrasny prístup a chalan je straumovany.Uz sa pred nikým nedokáže prezliect.To dobré ti poviem,sestričky sú super,ale je ich žalostne málo a moja perfektná kolegyňa odtiaľ odišla smer iné oddelenie.Ak ide o rýchli "detský" zákrok,v okolí TN skús doktorku v Tepliciach,meno si neviem vybaviť,google ta nasmeruje.

niikolka
autor
7. aug 2020

@kubkovamama dakujem za odpoved. Ja som bola u doktora Sokola so synom ale on ma uplne zuzenie predkozky tak musi ist na obriezku tak nas poslal do nemocnice. Ale priznam sa mam obavu tam ist.

fineta
7. aug 2020

Minuly rok som riesila tento problem. Kedze je velmi chulostivy a moj syn ma nizky prah citlivosti, zhanala som to najlepsie. Nakoniec ho zoperovali v Piestanoch v ramci 1-dnoveho zakroku. Max. spokojnost. Ma to velmi pekne spravene a netrpel, kedze mu to robili v celkovej anesteze. 😊

kubkovamama
7. aug 2020

@niikolka no moji všetci chlapi prešli k Sokolovi,aj veľa našich pacientov tam chodí,resp.dr.Holba.Uz len kvôli tomu prostrediu by som tam s dieťaťom nešla,myslím,že detičky sú na to veľmi citlivé a zvlášť chalani v neskoršom veku si to potom budú spätne premietať v hlave

princeznasevera
7. aug 2020

@niikolka ahoj napis mi ss

niikolka
autor
7. aug 2020

@fineta a prosim ta ako potom po zakroku to znasal syn bolelo ho to este dlho? A tam sa to asi platilo mozem vediet kolko asi to stoji?

niikolka
autor
7. aug 2020

@kubkovamama ja som tiez isla hned radsej ku Sokolovi teda tiez nas mal dr. Holba. S ich pristupom som velmi spokojna len take zakroky tam nerobia preto nas poslal do nemocnice. Ale skusim pohladat nieco ine kde by mu to spravili.

fineta
7. aug 2020

@niikolka pisala som spravu

kubkovamama
7. aug 2020

@niikolka plakal,skôr bol vyplašený ako uboleny,až doma až vyprchajú analgetiká,stipalo,nechcel sa nechať ani osprchovať,no chlap😂 močiť sa bál,že bude stipat,tak som mu liala studenú vodu,cca 3-4dni boli také.Potom som dávala koloidne striebro a kys.hyaluronovu,pomôže to veľmi si myslím

kubkovamama
7. aug 2020

@niikolka a neplatili sme nič,aspoň si nespomínam.No neviem kto ešte súkromný v TN a okoli robí zákroky,Sokol robieval jednoduchšie zákroky,aj ľadvinove kamene,tak som myslela,že toto automaticky.možno skús zavolať do nemocníc Ilava, Považská, Piešťany. Inak top urológia je vraj Žilina,ale to je asi veľmi od ruky

1bubko2
8. okt 2020

@kubkovamama urológia v nemocnici v Ziline? lebo co. viem, tak 1 mlady doktor tam ma názor ze uz v roku musí ist stiahnuť predkozka... tak ak su všetci takto nastaceni, tak ďakujem pekne :( potrebujem to dat aj ja synovi pozrieť, ale. zastávam názor ze to ma cas, aj klludne do 10 rokov, ale synovi sa to pomalicky uvolnovalo, a zrazu sa mu to úplne zatiahlo, tak by som chcela konzultáciu ale. od niekoho normálneho
@niikolka takže Sokol/Holba posiela tiež rovno na zákroky? nedáva tomu cas?

niikolka
autor
11. okt 2020

@1bubko2 ahoj no nie neposielaju hned na zakrok povedali ze davaju aj masticku alebo potom nejak laserom to uvolnia ale mojmu povedali ze to on ma uz od narodenia celkovu fimozu ze tam mu uz len obriezka pomoze. A bola som aj v Pn u sokromneho a ten povedal to iste.

1bubko2
12. okt 2020

@niikolka a uz mu to robili niekde? to tomu mladsiemu synovi? moj dvojročný ma tiez fimozu, postupne sa mu to trosku uvoľňovalo(mpzno na 5mm), a zrazu v priebehu krátkeho casu... mozno 2-3tyzdne,nepamätám presne, sa mu to zas cele zatiahlo, a ma tam minidierku... tak rozmýšľam ci s tým nieco robiť

katym77
12. okt 2020

My sme to riešili, v 9 rokoch mal znovu. Urológ mu to v 9 uvoľňoval sondou, odvtedy má fóbiu! Teraz mal chytený slepá k to už bude fóbia double!
V Trencine sme neboli, ale je dobré si vybrať dobrého urológa, ktorý má cit.

ckatka
12. okt 2020

Pýtajte sa na doktora Slobodnika v Trenčíne. Ordinuje aj súkromné niekde ale robí aj v nemocnici. Sám ma deti a je veľmi zlatý.
Manžel je urológ ale v Bratislave...

niikolka
autor
12. okt 2020

@1bubko2 nie este mu to nerobili lebo ma malo kg musi ma 18 kg aby ho mohli uspat. Tak cakame kym priberie. Jedine v Ba by ho uspali ale tam sa zase dlho caka do poradia.

alexia88
17. júl 2023

@fineta Dobrý večer, našla som vašu diskusiu o urologickom zakroku v Piešťanoch, prosím vás tam sa za ten zákrok platilo,alebo to išlo cez poisťovňu? A nezvažovali ste vtedy aj zákrok v Trenčíne? Ďakujem vám za odpoveď.

fineta
17. júl 2023

@alexia88 dobrý večer, platili sme vtedy myslím že 100 eur. Do TN sme nešli kvôli traumatizujúcemu zážitku syna z čias, keď bol malý.