Ahojte baby. Mám otázočku. Neviete náhodou ako je to s trvalým bydliskom miminka, či môže mať iné ako rodičia. Pripadne ak mám trvalé bydlisko v DNV a bývam na Dolných honoch, a miminko by malo trvalé bydlisko niekde inde napr v DNV, mohli by sme chodiť k lekárovi na dolné hony?
ja asi tiez budem riesit podobnu dilemu, obaja s manzelom mame TP domov, ja v SA on v BA, rodit budem v BA, Drobcovi chcem dat trvyla pobyt do SA a chodit lekarovi v BA 😀
tonicka, výber lekára je na tebe, nezáleží to od toho, kde máš trvalý pobyt (zatiaľ to tak platí) .. teda, počula som nejaké šumy, že to fickova vláda chce zmeniť a zas budú obvodní lekári 😒
katrin, nestras 🤐
zuz, nestraším, len občas pozerám správy 🙄
tak od dnes mas zakaz, aby si ma potom nestrasila 😀 bo pre mna to bude problem 🤐
zuz, napíš premiérovi ako hovorca stránky mk... 😀
katrin, mna ani starosta sali nevypocul tak premier sa na mna vysere dvojnasobne 😀 jedine ze spiseme peticiu, al eto by bolo tolko bodov ze by sme nevedeli kde to ma hlavu a kde patu 😀
To by nebolo bohvie čo, lebo ja mám trvalé v DNV, "obvodnú" v petržke, zubára v stupave, kožnú v biskupiciach, internistu vo fakultnej..... 😀
Nechodi niektora mamicka k detskemu lekarovi do zdravotneho strediska na Zaporzskej v ba-petrzalke? Ak ano, zaujimalo by ma ako ste spokojne. Zachvilu budem musiet vybrat lekara pre babatko a toto mam najblizsie. Dakujem.
fula ak myslíš dr. Cigáňovú tak tá je perfektná. Ja aj sestra sme k nej chodili od malička /to sme ešte bývali v Bratislave/. Ja som od nej odišla až keď som musela prejsť k dospeláckému.
ano, presne ju 🙂 takze vrelo odporucas?
Ja určite. Ona je veľmi priateľská a vidno na nej že má rada malé detičky. Dokonca keď som k nej išla / a to som nebývala často chorá/ poznala aj moje meno skôr jak som jej dala kartičku 🙂
fula, aj ja ti ju odporúčam, aj ja by som k nej dala Simi, keby sme sa nesťahovali. teraz máme harpiu, že snilko?? 😀
tonicka my mame detsku dr. v inom obvode ako byvame a mame tp, takze by v tom nemal byt problem ak teda tebe nebude vadit dochadzat dalej
Baby, tak mám nové info - dieťaťu musíte pri pôrode nahlásiť také trvalé bydlisko ako má matka, takže som sa bola konečne prehlásiť 😀
ahojky, pokial viem tak kam zahlasite drobceka tak bude, som mala spoluziacku ktora mala trvale bydlisko v nejakej dedinke pri banskej bystrici a pritom byvala v bratislave a rodicia maju normalne v BA tam kde byvaju, a co sa tyka lekara tak nemusis chodit tam kde mate trvale bydlisko ale tam kde mate lepsiu starostlivost a kde vam to najlepsie vyhovuje