ahoj, hľadám zubára pre dieťa (5r) v ke prip v po. kľudne aj súkromná klinika, len nech to nie sú vyhodené peniaze prip bežný zubar len nech ma pozitívny prístup k deťom a hlavne bezbolestne riešenie kazu. boli sme v alexia creative v ke ale moc to na mňa dojem neurobilo, v pondelok máme ísť k dr jutkovej ale čítala som také hrôzostrašne recenzie že silno premýšľam že to zruším. vcelku sa mi pozdáva redaj klinika, dr rerkova (u nej sa vraj dlho čaká tak neviem). dcéra ma hlboký kaz takže ma aj tlači čas, nejaké odporúčania??
@jvasenka qualident... chodíme tam celá rodina. Super prístup ta majú
jutkovu ja odporucam
@jvasenka ok...syn mal od vyjdenia prvych zubkov jasne problemy, co sme identifikovali ako "medove zuby", cize slaba sklovina, rozpadavajuce sa zubky niekolko v rade...chodime k pani doktorke od cca jeho 2rokov, ma 6rokov...doktorka dokazala zubky fixovat, riesit aj kazy, ktore vznikali, syn osetrenia zvladal od tak utleho veku vdaka jej profesionalite a pristupu, co naozaj treba hladat, lebo 2rocne dieta neosetri kazdy zubar...synovi sa vzdy prihovara, vysvetluje mu, co robi, detailne prechadza situaciu aj so mnou, odchadzam vzdy spokojna, napriek stavu, ktory riesime...ordinaciu ma vybavenu prijemne, telka s rozpravkou nad kreslom, dieta mam na rukach kazde osetrenie, syn dostava za navstevu od nej maly darcek (hracka/nalepka) a pochvalu...ja som na nu negativne recenzie citala len, co sa tyka sumy, na co ja pri zdravi nehladim a vazim si profesionalnu pracu...to je moja skusenost
k manzelovi lekarky chodim ja ako dospely pacient a mam urobene paradne korunky od neho, takze za mna obaja top
@jvasenka my chodime k MUDr. Dracovi na Bielu. S malym si dokazal doteraz vsetko vykomunikovat a zvladol kazdy ukon. (maly zvladol)