Ahojte, chcela by som sa opytat, ci nemate skusenosti s nejakym sukrromnym pediatrom.
Hladam niekoho, kde by som objednala syna, porobili bu mu vusetrenia a zistili, co mu vlastne je....byva casto chory, a nikto nevie co mu je...imunita nie je az taka zla....ked ideme do nemocnice...musia robit vylucovaciu metodu.....lebo ani tam nevedia co sa deje....mozno zijem v rozpravke, ale predstavovala by som si to tak, ze proste sukromny pediater pozrie do karty, nastuduje si ju, porobi vhodne vysetrenia podla opakovanych priznakov, odoberie krv a vytery.......proste da toho vsetko. Viete co myslim?
Pretoze ideme do skoly od septembra, a v kuse malemu nieco je..... Mi mame velmi dobru doktorku, a som si vedoma ze vysetrenie moze robit len odtial a potial....tak chceme skusit nezavisleho sukromneho pediatra, ktory sa rad "rype " v zdravotnom zazname a snazi sa najst jadro problemu..... Nemate niekto skusenosti s niecim podobnym? Za vsetky rady (okrem -ze z toho vyrastie, alebo ze aj take su deti co su stale chore...) 🙂
Nikto? ☹