Súkromná gynekologická ambulancia

7. aug 2024

Ahojte, asi to bude kontroverzná téma ale keďže Google nepomohol tak sa skúsim spýtať
Existuje alebo máte niekto skúsenosť so súkromnou gynekologickou ambulanciou v tom slova zmysle že keď žena nemá uhradené zdravotné poistenie (je dlžnička) tak ju aj tak bez problémov vyšetria? Samozrejme si to zaplatí.
Napr zubné ambulancie tak fungujú bez problémov je im jedno či je pacient dlžník či nie, urobia prácu a vypýtajú si za ňu peniaze.
Ja teraz mám dr. ktorá píše že je súkromná ale nechce ma vyšetriť + tie blbé poznámky k tomu prečo som dlžník atď atď
Tak ma zaujíma či sú také ambulancie kde to neriešia proste urobia svoju prácu, zaplatí sa im a je to (ako tie zubné).
Prosím komentáre na tému dlžnictva nepíšte. Ja jediná viem prečo to tak aktuálne je a musí zostať. Ale zdravie by som si aj tak rada udržiavala dobre...
Ďakujem

viestta
7. aug 2024

99% gynekologickych ambulancii je sukromnych, takze v kazdej ta vysetria ako samoplatcu

lakebabe
7. aug 2024

Nie všetky vyšetrujú samoplatcov. Kamarátka keď žila roky v zahraničí chodila ako samostatná, ale odporúčam ti na nete nájsť súkromné kliniky a obvolat ich niekto ta vezme

autor
7. aug 2024

@viestta ale ako som písala aj teraz som v súkromnej a nechcú ma vyšetriť + blbé poznámky
A to isté som mala pred tým. Bola som na súkromnej klinike kde som si ročné platila poplatok 30e a keď som prišla k dr tak mi aj tak povedala že ma nevysetri kým nebudem mať uhradenu poisťovňu

zaphyra
7. aug 2024

Zistit, ktora ambulancia ta vysetri ako samoplatcu alebo sukromne kliniky, kde si všetci hradia každý ukon samostatne. Bez urazky, ale snáď necakas ze zaplatis ročný poplatok 30€ a mas vsetko zadarmo-to su poplatky pre pacientov, ktori maju uhradene zdravotne poistenie.

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zaphyra
7. aug 2024

Sukromne su vsetky gynekokogicke ambulancie, no niektore maju zmluvy s poistovnami-take si treba obvolat ci ta vysetria ako samoplatcu, alebo potom tie, ktore nemaju zmluvy s poistovnami.

viestta
7. aug 2024

Tak si dlznik, to je fakt. Ci to niekto okomentuje, ci nie neovplyvnis. Ide ti o to aby ta vysetrili alebo aby drzali usta?

bozzie
7. aug 2024

Nie je uvedena lokalita, takze netusim, kde to ma cca byt, tak napisem svoju skusenost 🙂 Ja chodim v BA k Millymu, nedavno som tam bola aj s mladsou sestrou a vzal ju v pohode. Takze si myslim, ze nebude problem.

autor
7. aug 2024

@bozzie ďakujem
Lokalita vlastne sedí : BA, TT, NR a okolie
Tak ďakujem pozriem sa na to

eliaska101
8. aug 2024

@bozzie
Súhlas, za mňa tiež super, či už čo sa týka zavádzania vnútromaternicového telieska alebo aj neskôr mužovho spermiogramu. 🙏

autor
8. aug 2024

@eliaska101
@bozzie
Aj mi viete povedat nejak orientačné ceny ?
Preventívna prehliadka napr?

katemiss90
2. sep 2024

Klinika Gynaex na Záhradníckej v Bratislave. Informuj ich o tom, že máš dlžobu na zdravotnom, oni s tým problémy nerobia a vyšetria ťa v režime samoplatcu. Majú viacero gynekológov aj gynekologičiek, môžeš si vybrať.