Snažíme sa o dieťa a hľadám si gynekológa v Novom meste nad Váhom

joysi
26. mar 2019

Ahojte dievčence 🙂
Sťahujem sa a hľadám dobrého gynekológa v Novom meste nad Váhom..s partnerom sa snažíme o mimino takže chcela by som nájsť lekára, kt. vie poradiť a je odborník vo svojom odbore 🙂
Daaaaakujem za rady 🙂

monika494
26. mar 2019

Ja som spokojna s Durdikom... chvalia aj Pašku v cachticiach

joysi
autor
26. mar 2019

@monika494 ďakujem krásne 🙂

nikushka46
1. máj 2019

ahojte, aj ja hladam 🙂, ale v Cachticiach mi google ukazuje len Kovaca, nie Pasku, viete este odporucit? vdaka

smajluska
29. aug 2019

@joysi Odporucam MUDr. Paskalu, ordinaciu ma pri stanici vedla lekarne vo dvore na 1. posch.

joysi
autor
29. aug 2019

@smajluska dakujem krasne, ale uz chodim k dr. Durdikovi...cakam babo tak som chcela niekoho dobreho...inak dr Durdik mi pride taky trosku zvlastny tak dufam, aspon po tej odbornej stranke je dobry...

smajluska
29. aug 2019

@joysi Tak vela stastia a zdravicka. Neviem, osobne nepoznam Dr. Durdika ale pocula som zevraj je furt na mobile aj ked tam ma pacientku. Co mi pride take zvlastne. Ak by si ale nebola spokojna tak odporucam Dr. Paskalu. Je naozaj velmi mily. Pocula som na neho len chvaly a osobne k nemu chodim aj ja.

joysi
autor
29. aug 2019

@smajluska to s tym mobilom je naozaj pravda :-/ aj mne to prislo trosku zvlastne...no len lekara asi mozem zmenit az po pol roku.....

smajluska
29. aug 2019

@joysi Asi az po pol roku naozaj neviem. Ale nie je problem zmenit lekara. U Dr. Paskalu vsetko vybavia za Teba. Aj sestricku ma milu. Skus sa tam ist spytat za to nic nedas.