Slovenský zubár, ktorý je odborník vo svojej profesii

11. aug 2023

Paralyzovaná strachom zo zubárov .. dámy, zubár na SK, ktorý je naozaj odborníkom vo svojej profesií? Mám silnú paradontózu a krivý chrup, a kvôli strachu som nebola schopná vyhľadať zubára. Preto píšem sem a žiadam vás o pomoc. Odporúčte mi, prosím, zubára, ktorý má naozaj cit pre ľudí, ktorých strach naozaj ovláda. + Zubár, ktorý by ma nepriviedol do bankrotu. Ďakujem za všetky komentáre. Dovidenia.

gemerka17
11. aug 2023

Takže hľadáš 2 zubárov na jeden problém. To skôr nájdeš jednorozca.

lucka_ke
11. aug 2023

ak je niekto ozaj odborník vo svojej profexii nemôžeš čakať, že bude robiť za drobné

taminka1986
11. aug 2023

V BB sukromna klinika su vynikajuci ale kedze oni to vedia, daju si za to zaplatit. Belvedent.

lubkovaandrejka
11. aug 2023

V Poprade Smartdental. Ale lacne to asi nebude :(

akiana
11. aug 2023

Ja si naopak myslim, ze pracovat so strachom pacienta by mala byt jedna zo zakladnych zrucnosti kazdeho zubara. Nie je mozne, aby bolo treba hladat zubara, ktory sa navela-navela uraci vyhoviet niekomu s traumou sposobenou nikym inym, len dalsim kolegom z fachu. To je taka slovenska klasika, pacienta vytrestat a ponizit za zly chrup, a potom sa naramne cudovat, ze uz nikdy nepride.

alickapusinka
11. aug 2023

lacný zubár neexistuje v dnešnej dobe. Zuby ak chceš mať poriadne urobené tak si poriadne siahneš do vrecka. Bolesť pri ťahaní musíš prežiť. Určite neexistuje zubár že bezbolestné to sa nedá. A bude to poriadne drahé.

koniarova
11. aug 2023

@alickapusinka ty preboha kde chodíš zubárovi? Samozrejme,že existuje bezbolestne. Mňa to veru nikdy nebolí. Veď dá injekciu.

alickapusinka
11. aug 2023

@koniarova no kde tak k normálnej zubárke. A klamstvo že nič neboli si nechaj pre svoje deti ako rozprávku. Aký úkon u zubár a nie je bolestivý. Dá injekciu a ak vyjde tak neboli čo si vymýšľaš. Bola som tak viem asi nie. A počula si ešte o takom čo sa vola prah bolesti ak nie otvor internet. A prestaň byť agresívna.

kulumulu123
11. aug 2023

Dr Belan v rovinke je ozaj top vo svojom odbore a vie co robi, dokaze zhodnotit situaciu a poradit co dslej.. mne zachranil zub pri ktorom mi ini zubari povedali ze jedine co mi pomoze su klieste... Lacne to vsak nie je, no kedze tam nechodim kazdy mesiac tak sa to celmom da..

ivanakaka
11. aug 2023

@alickapusinka ja ma zubarku stredna cenova ne vsetci su mega drahi

ivanakaka
11. aug 2023

@alickapusinka sak neni

lalu_sk111
12. aug 2023

Ahoj..na Instagrame registrujem jednu pani zubarku - Andrea Hruba. Zda sa mi, ze je velmi dobrou volbou pre ludi, ktori maju zo zubarov strach. Viac o nej neviem povedat ale skuste si o nej nieco zistit.

koniarova
12. aug 2023

@alickapusinka fúha. Ty si nejaká nervózna. 😂Keď ti píšem,že má nič nebolí, tak nebolí. Neviem k akému zubárovi veru chodíš ty,keď ťa to napriek anestéze bolí.

viky173
13. aug 2023

@koniarova naozaj moze byt, ze jej ta anesteza nezabera alebo iba ciastocne napriklad pri zapalovych stavoch, ale da sa pichnut dalsia davka, aby zabrala viac... no ako chybu stomatologa by som to nevidela a urcite to nie je standardna situacia... a hej posobi dost podrazdene, mozno mala prave po jednom bolestivom zakroku u stomatologa 😀

estellas
2. sep 2023

Ahoj, vyšetrenie u zubára nemusí bolieť, ak ti dá injekciu. Dnes sa to dám robiť bezbolestne väčšinou už dávajú anestéziu pri zákrokoch.Bolieť to môže v prípade že je tam zápal presne ako píše Viky. Moja zubárka síce injekcie nedáva stále, ale ak ju poprosím tak mi dá, ešte sa mi nestalo by ma to bolelo aj napriek anestéze.