Skúsený detský urológ

16. apr 2023

Ahojte maminky, prosim vas, viete mi poradit naozaj top detskeho urologa na Slovensku prip.v zahranici. Dcerka ma velmi ojedinely problem a rada by som pocula nazor dalsieho odbornika. Dakujem vopred velmi pekne za kazdu odpoved.

jamimo
21. apr 2023

meno lekára neviem (lebo dotyčný o tom málo rozpráva, je to pre nich chúlostivé), ale určite viem že chodia do Viedne a Prahy. Na Slovensku nenašli odborníka a pracovisko na vrodený problém ich dcéry.

autor
21. apr 2023

@jamimo dakujem pekne za odpoved. V Prahe zrejme dr Trachta, ale nevieme sa s nim uz dlhsie skontaktovat. Viete prosim nieco viac a probleme ich dcerky?

spolocenskesatynela
21. apr 2023

Našu dcéru operoval doktor Polak. Mame plastiku mocovodu

jamimo
21. apr 2023

tak laicky, narodila sa s močovým mechúrom smerom von do dutiny brušnej, nefunguje jej zvierač. Mechúr zoperovali vo Viedni, na kontroly a konzultácie chodia do Prahy, ešte sa majú rozhodnúť či bude dcéra celý život plienkovaná, alebo sa rozhodnú pre urostómiu. Malá má 8 rokov, zatiaľ je plienkovaná, ináč je zdravá a veľmi šikovná. Veľmi držím palce, až máte šťastie na vynikajúcich odborníkov a skoré zlepšenie! ❤️ Škoda, že neviem meno lekárov, ale aspoň takto...

autor
22. apr 2023

@jamimo dakujem velmi pekne za odpoved. My mame tiez (pravdeodobne) problem s mocovym mechurom, vlastne ani doktori tu celkom presne nevedia o co sa jedna. Takze asi tiez budeme musiet riesit zahranicie

jamimo
22. apr 2023

rado sa stalo, prajem všetko dobré!

autor
23. apr 2023

@jamimo dakujeme velmi pekne 🙏❤️

katyninka
19. sep 2024

Dobrý deň, chcem sa opýtať našli ste nejakého dobrého detského urológa? Keď tak mi napíšte do správy....

autor
20. sep 2024

@katyninka na Slovensku nemal nik s nasou dg skusenosti. Riesili sme to v zahranici