Máte niekto skúsenosti s pani dr. Ladzianskou (pediater nefrolog)? Neviete, kolko sa u nej platí? Lebo dovolala som sa raz a len to mi povedala, ze u nej sa platí a že ak chcem, tak mám kvôli objednávke volať inokedy... Len neviem, či ísť k nej, či radšej na Kramáre. Ďakujem
Ako často chodievate?
A este, ku komu na Kramáre chodievate?
A ma ta dr.sono priamo v ambulancii? Alebo treba prist kvoli tomu zvlášť?
Viete mi niekto poradiť tu dr. Ladziansku? Kto k nej chodu, kolko sa platí a tak? Ďakujem.
podla recenzii je vyborna dr
https://lekar.pluska.sk/mudr-natasa-ladzianska/...
Ďakujem, ja som presne toto iste nasla a verim tomu, ze je to dobrá dr., len viem, ze je súkromná a platí sa u nej. Netuším koľko a keďže musíme cestovať aj do DS, aj na Kramáre, tak som uvažovala, čo je lepšie riešenie, lacnejšie.
Ahoj, este sa Ta opytam - na Kramaroch Ti urobia vsetky vysetrenia naraz, ci treba ist na viackrat? Jeden den konzultacia, potom inokedy sono, inokedy krv... Musime cestovat, tak nech to nie je na 10krat... Inak, dovolala som sa dr.Ladzianskej, ako odbornik je urcite dobra. Za vstupne vysetrenie berie 30 eur a potom za dalsie tiez, uz asi menej. Sono nerobi ona, ale primarka (cize v iny termin). Tak ci tak musime cestovat, tak sme sa zatial objednali na Kramare.
najprv ta objednaju na krv, donesies 24hod zlievany moc, a o par dni ta objedna na vysetrenie, na tom vysetreni ti urobi sono
@ajsha123 neviem aka je to dr, ja chodim s dcerkou na kramare a som spokojna