Dobrý deň,
Chcela by som opytat na Vaše skúsenosti s neurochirurgmi na Slovensku? Či mi viete niekoho odporučiť a či ma niekto skúsenosti s neurochirurgiou na Kramároch(detskou) alebo v Nemocnici sv. Michala. Hľadám niekoho na operáciu malformacie mozočku.
Dakujem za Vaše odpovede
@cecilia1 my riesime dcerinu mensiu hlavicku, resp. pomalsi rast. Mam skusenost na Kramaroch s doc. Hornom, vsade ho odporucaju ako velkeho odbornika, co je mozno dobry, ale na moj vkus mal nie uplne dobry pristup, vysetrenie bolo podla mna dost povrchne a odflakunute, viac menej iba od stola. Potom som sukromne vybavila konzultaciu v Martine u prof. Kolarovszkeho (100 eur, lebo sa mi nechcelo cakat na termin) a musim povedat, ze to bolo nieco uplne ine, venoval sa nam, detailne prezrel dcerinu hlavicku, spravil hned sono a citila som sa tam velmi dobre a doktor na mna posobil dost odborne. Mozem len odporucat Martin.
detska na kramaroch je uzasna. operovali nam hlavku a velka spokojnost, operoval dr. horn
Neviem ci operuje deti, ale Dr. Trnovec je jeden uzasny clovek a top neurochirurg
@pandusica my to iste, s p. Hornom sme mali na Kramároch veľmi zle skúsenosti a nie sme sami, chodili sme k nemu 3 roky a tak ako aj ine deticky aj nam zial ostali trvale nasledky pre neodborny pristup. Pan doktor Steno nám poradil Martin, Prof. Kolarowskeho a je to vynikajúci odborník a sme veľmi spokojní. V Martine neurochirurgovia sami krútili hlavou keď videli postupy v BA. Potom už len CR alebo DE.
Naša nová neurologička keď preštudovala kartu nášho dieťaťa hrubú 7 cm, nám povedala že ona deti posiela rovno do ČR že Kramáre otras. Ja osobne mam s nimi bohatú negatívnu skúsenosť a poznáme sa navzájom s rodinami ktorým nám tam zial poškodili deti.
@cecilia1 robert illeš - nemocnica sv michala ;)