Mamicky, myslim ze uz nazov diskusie napoveda co ma zaujima. Ma niekto skusenosti, pozitivne ci negativne s touto sluzbou? Dakujem
@vierkau dobry den, sluzbu nevyuzivam nakolko som sa nedopatrala k nijakym informaciam, dovolat som sa nevedela ked som chcela odstupit od zmluvy. Pisomne som im odoslala odstupenie od zmluvy a ziadala som o pisomne potvrdenie o odstupeni tak mi nic neposlali, nevedela som sa tam dovolat takze som rada, ze som to nakoniec zrusila. Prajem aby ste mali len dobre skusenosti
@matulinuska aha..tak to ma mrzi...my sme to dostali k predplatnemu mama a ja...takze tam bola nejaka vyhodnejsia cena (svagrina mi to zaplatila ako darcek).
No nemala som cas sa registrovat az teraz...
Ale popravde ma tiez prekvapilo ze nijake diskusie k tomu som nenasla.
Tak uvidime...
Dakujem
@vierkau pokial viem tak sluzbu rodinny lekar poskytuje tiez poistovna NN tak by som este skusila niekde vo fore hladat s tou suvislost.
.uz ked to he objednane..tak necham tak..
Mne by dost vyhovovalo keby sa mi daju tie terminy zajednavat cez nich, kedze srarsi syn je ZTP a niekedy sa na nejake vysetrenie dovolat trva aj tyzden (ked nedvihaju..)
Dobrý deň, služba Rodinný lekár je aj na Modrom koníku, tu pre Vás.
Milá @vierkau radi odpovieme na všetky Vaše otázky ohľadne služby a jej vyuźitia.
@matulinuska Rada sa pozriem na Vaše odstúpenie od zmluvy, ak mi do súkromnej správy napíšte podrobnejšie údaje. Odstúpenia od zmluvy riešime promptne a spravidla potvrdenie neposielame, ale ak ho stále potrebujete radi niečo vymyslíme.
@matulinuska ahoj,vyuzivate tu sluzbu. My sme sa akurat dnes registrovali...tak som zvedava ☺