Rodinný lekár - skúsenosti

matulinuska
20. apr 2016

Mamicky, myslim ze uz nazov diskusie napoveda co ma zaujima. Ma niekto skusenosti, pozitivne ci negativne s touto sluzbou? Dakujem

vierkau
6. nov 2016

@matulinuska ahoj,vyuzivate tu sluzbu. My sme sa akurat dnes registrovali...tak som zvedava ☺

matulinuska
autor
7. nov 2016

@vierkau dobry den, sluzbu nevyuzivam nakolko som sa nedopatrala k nijakym informaciam, dovolat som sa nevedela ked som chcela odstupit od zmluvy. Pisomne som im odoslala odstupenie od zmluvy a ziadala som o pisomne potvrdenie o odstupeni tak mi nic neposlali, nevedela som sa tam dovolat takze som rada, ze som to nakoniec zrusila. Prajem aby ste mali len dobre skusenosti

vierkau
7. nov 2016

@matulinuska aha..tak to ma mrzi...my sme to dostali k predplatnemu mama a ja...takze tam bola nejaka vyhodnejsia cena (svagrina mi to zaplatila ako darcek).
No nemala som cas sa registrovat az teraz...
Ale popravde ma tiez prekvapilo ze nijake diskusie k tomu som nenasla.
Tak uvidime...
Dakujem

matulinuska
autor
7. nov 2016

@vierkau pokial viem tak sluzbu rodinny lekar poskytuje tiez poistovna NN tak by som este skusila niekde vo fore hladat s tou suvislost.

vierkau
7. nov 2016

.uz ked to he objednane..tak necham tak..
Mne by dost vyhovovalo keby sa mi daju tie terminy zajednavat cez nich, kedze srarsi syn je ZTP a niekedy sa na nejake vysetrenie dovolat trva aj tyzden (ked nedvihaju..)

rodinny_lekar
23. nov 2016

Dobrý deň, služba Rodinný lekár je aj na Modrom koníku, tu pre Vás.

Milá @vierkau radi odpovieme na všetky Vaše otázky ohľadne služby a jej vyuźitia.
@matulinuska Rada sa pozriem na Vaše odstúpenie od zmluvy, ak mi do súkromnej správy napíšte podrobnejšie údaje. Odstúpenia od zmluvy riešime promptne a spravidla potvrdenie neposielame, ale ak ho stále potrebujete radi niečo vymyslíme.