Ahojte, chystáme sa na reproimunologicke vyšetrenie, najviac sa mi páči z hľadiska komplexnosti vyšetrení Nitra, ale prídu mi neskutočne drahí (355€ Dzurila Nitra verzus 60€ Adlo Prešov). Čím to je, že sú také enormné cenové rozdiely? Naozaj je klinika Dzurilla Nitra jediná kvalitná na SK? Existuje nejaký rozumný kompromis ak by som chcela komplexné vyšetrenia pre oboch, ale za rozumnejšiu cenu? Kde ste boli na reproimunologickom vyšetrení vy, čo všetko vyšetrovali a ako ste boli spokojné?
Vopred ďakujem.
Tak som si dala práve tú námahu a kontrolovala som veľmi detailne zoznam vyšetrení, ktoré ponúka Dzurilla centrum Nitra, verzus Alergoimun Prešov, a je to úplne to isté, akurát že Dzurila pýta vyše 400€ a Alergoimun ani nie 100€, takže ja si radšej asi vycestujem z Nitry do Prešova. Stále však platí, že uvítam zdieľanie vašich skúseností ♥️
@frida1990 Ahoj, ja som bola v BA v Imunovitale. Mne tam pripadalo, ako na beziacom pase. Rovnake odpovede v mailoch, rovnaka liecba, rovnake vitaminy, rovnake lieky, rovnake davkovanie, vsetko rovnake. Porovnavali sme sa s kamoskou. Proste pani Doktorka da z jedneho mailu CTRL+C do druheho CTRL+V.
Co ma ale potesilo, ze to bolo take.... Ako by som to nazvala... Promptne a ucinne? Hned mi vysiel prvy vklad. Aj kamoske. 🙏🏼 Islo vsetko, ako po masle, ziadne vedlajsie chyby, ziadne otazky navyse, ziadne reci... Proste isla som na kontrolny odber, vysledky a liecba cez mail, e-recept napisany, dovidenia.
Infuzie intralipidov to iste. Polezala som si 2-3 hodky a isla domov. Recepcne su uzasne zlate. Aj sestricky. Proste vsetko funguje tak, ako ma. Jedine by som prijala taky osobnejsi/indivindualnejsi pristup od pani Doktorky.
A jedina komunikacia s nou je cez mail (alebo cakat dlhsie na osobnu konzultaciu s vysledkami). Odpoveda do 3-4 dnoch v 1 vete vacsinou, ale za tuto komunikaciu sa uz plati tusim 50e + vysledky. 😏
@yamahka mne práve hovorila doktorka že hlavne pre mužov je toto vyšetrenie dôležité, lebo základný spermiogram vyhodnocuje iba rýchlosť, počet a morflogiu, a že detailný rozbor reprodukčnej imunológie skúma oveľa viac parametrov, aj nejaké akrozomy a proteíny a neviem čo všetko, nepamätám si, tak my sme si radšej zvolili Prešov, alebo teda u toho Dzurilu. Je to dôležité vyšetriť aj u muža vraj aj za to, aby zvolili správnu metódu IVF. Tak neviem, ja už kašlem na to a ideme obaja a máme istotu.
@frida1990 Tiež som chcela ísť do Nitry na repro.imuno, ale dať 450€ za vyšetrenie. Je pre mňa dosť. Tak idem tu v Ba na Repro. Imuno a dať za to cca 150€.. uvidíme