Rehabilitácie a fyziater pre deti vo Zvolene

zunilinka
29. apr 2019

Dobrý deň,
lekárka nám predpísala rehabilitácie na chrbticu pre 5-ročné dieťatko. Chcem sa opýtať, či máte nejaké skúsenosti s fyziatrom a rehabilitáciami pre takto malé deti vo Zvolene. Kde ich vôbec robia a prípadne kde sú dobrí aj odborne aj pokiaľ ide o prístup k deťom... K deťom treba predsa len trochu iný prístup aj metódy ako k dospelým, a preto sa mi nechce ísť len tak naslepo, ale nemám vôbec žiadne skúsenosti ani referencie. Ďakujem za všetky typy a rady...

snehulienka8
29. apr 2019

dobry vecer, my chodime na rehabilitaciu na polikliniku k rehabilitacnej sestre Kuruczovej. mame 13mesiacov. chvalila ju aj rehabilitacna lekarka z B.Bystrice. Na rehabilitaciu chodia aj mladsie deti ako rok..takze 5 rocne dieta pre nich nie je rarita. pristup maju dobry, chodime tam aj na magnet. prostredie v pohode. sme spokojni. ku komu presne Vas poslala doktora?

jana2679
29. apr 2019

@zunilinka Ahoj, švagriná chodila s malým, ale on je hypotonik do Rege centra a veľmi je spokojná, skús sa tam opýtať.

zunilinka
autor
30. apr 2019

Dakujem krasne za rady. Poslala nas na polikliniku, tam mi vraveli, ze musime dlhsie cakat, lebo maju spustu ludi, ze mozme skusit pohladat aj inde... Ja som nemala ziadne referencie ani na polikliniku ani inde... Na jednej strane by mi bolo blizsie niekde v meste, kedze nie som priamo zo Zvolena, ale ak su dobri na poliklinike, tak to zas radsej pojdem tam a nebudem riesit... Ak maju skusenosti aj s malymi detickami, tak je to v pohode... Tam sa da vybrat, ku komu clovek ide? Teda myslim rehabilitacnu sestru... A este som videla, ze su tam dve lekarky, neviem, ci obe riesia deti-viete nieco o nich?