Psychiater a psychológ v Ružomberku

ivage
3. aug 2020

Dobry den, prosim Vas, neviete mi poradit dobreho psychiatra a tiez psychologa pre dospelych v Ruzomberku? Najlepsie, ak mate vlastnu skusenost alebo referencie z okolia. Pocula som pozitivne referencie na psychiatricku z Vojenskej nemocnice, ale, zial, nezapamatala som si jej meno ☹. Dakujem.

katka.sp
3. aug 2020

@ivage jednoznačne MUDr. magal je primárnom a ma súkromnú ambulanciu. Vypočuje, poradí, neziape mam z neho super dojem a psychologička napr. Brunckova, ale priama platba

flower24
28. aug 2020

@ivage S primarom Mudr. Magalom som sice riesila nieco len telefonicky, no tiez zmam z neho dobry dojem. Pomohol mi, hoc sa zalezitost netykala jeho a mohol ma odbit.

icky
3. feb 2021

@katka.sp prosím ťa a ako je to u MUDr.Magala s platením? Ďakujem

katka.sp
4. feb 2021

@icky teraz newem ako. Predtým 20 vstup a 10 kontrola - Všeobecná poisťovňa a Union sa neplatí, dôvera newem... Ale ako je to teraz??!

icky
4. feb 2021

@katka.sp vďaka

katka.sp
4. feb 2021

@icky nemáte začo 🙂

paulahr
24. apr 2024

@katka.sp dobrý deň, ako je to u pána doktora magala? Čo vlastne vyšetruje keď ma napísané že nevyšetruje akútne psychiatrické stavy

katka.sp
24. apr 2024

@paulahr ha tam chodím s tetaniou a točenie hlavy , myslím,že keď máte nejaký psychicky problém, môže Vás vziat...ktovie co sa myslí za akútnym stavom ,nejaký alkoholizmus ? Newem naozaj...