Maminky aj nemaminky, ktore ste tu z (od) Trnavy - ktoreho praktickeho lekara pre dospelych by ste odporucali? Mal by byt samozrejme ludsky, naozaj liecit, nie len predpisovat antibiotika harom-farom🙂, atd. ....
Stahujeme sa do TT a vobec nikoho tu nepozname... Vopred velka vdaka!
tiež si tak myslím. Ak pôjdeš na polikliniku tam Ti na informáciách povedia, ku komu patríš. Ja mám v TT lekárku, ale teda nič moc, odsťahovali sme sa z TT, a tu na dedine je tiež lekárka, ale ešte som tam nebola. Tak ak nejdete priamo do mesta, ale na dedinu, tak možno tam bude lekár.
lekara podla svojho obvodu - bydliska najdes aj tu: 😉
http://www.trnava-vuc.sk/wps/portal/!ut/p/c1/04...
sice dlhy odkaz, ale je to tam... 🙂
baby, ale viete niekoho odporucit? ja som v tt a moja obvodna mi nevyhovuje...mam dost komplikacie a potrebovala by som niekoho, kto to chape, ze aj ked neumieram sa proste necitim dobre. a to nie som clovek, ktory by k nim rad chodil... 😒
@majkamrugi MUDr. Medová
@aduskatt Vďaka...máš skúsenosť?
@majkamrugi chodim k nej. sice sa tam caka, sestricka nic moc, ale lekarka fajn
maminka2, ak ti aj niekto povie meno lekara a ty za nim pojdes, este ta nemusi zobrat medzi
svojich pacientov... Samozrejme, ze by to bolo fajn, ale tak to bohuzial chodi medzi dnesnymi lekarmi 😖
Dobre by bolo napr. si zistit potom podla trvaleho bydliska ku ktoremu budes patrit a ten ta uz odmietnut
nemoze 😉 Aspon na zaciatok je dobre mat niekde kartu a potom uz niekoho najdes ak nahodou nebudes
spokojna 😉