Dievčata, prosim vas o vase skusenosti s touto lekarkou, resp. nejakou inou s ktorou ste spokojne, moze byt aj v ruzinove. My chodime k mudr. hraskovej ale velmi mi vadi ten je odmerany pristup a hlavne vzdy mam pocit, akoby sme tam obtazovali 😠 ďakujem za kazdu odpoved 😉
ahoj, ja som sice len buduca mamina, byvam v podunajskych a hladala som si pediatricku. bola som aj za mudr. kostalovou, resp. som sa stretla v ambulancii s jej sestrickou. uplne skvela, vsetko zodpovedala, povedala mi, ako to u nich chodi a mala som z nej i samotnej ambulancie velmi dobry pocit. ak si vsak proti ockovaniu, tak tam nemusis ani chodit, mudr. kostalova robi ockovaciu ambulanciu pre cele sr, cize ta neprijme, ak nechces dat ockovat. ale inac som bola so vsetkym ostatnym spokojna.
@sunnyhoney Dobry den,chcela by som sa spytat,ci ste boli v ambulancii Mudr.Kostalovej osobne,nakolko telefon mi nikto nedviha.Termin mam az koncom septembra a chcela by som sa jej spytat,ci by ma vzala potom.Dakujem za info
@susanna85 ahoj, ako si s nou spokojna?
@malyslonik ahoj,ja som spokojna.Mila a ustretova,sestricka taktiez.Maju to fajn zorganizovane.Zaujimalo by Ta nieco konkretnejsie?
@susanna85 tak to je super, my planujeme od nej odist, lebo pristup mi nevyhovuje. Odkedy odisla Lucka sestricka, som velmi sklamana.
@malyslonik sestricku Lucku som zazila len jedenkrat,tato nova mi vzdy ochotne zdvihne telefon,odpise na mail,vsetko ma zorganizovane.So synom chodime minimalne nastastie,nemam jedinu vyhradu.Ale zrejme mate inu skusenost.Skuste mi napisat konkretnejsie
@susanna85 to je pravda, dcera je chorlavejsia a mali sme aj vaznejsie problemy. Ale to nebudem rozmazavat. Podstatne je, ze tebe vyhovuje 🙂
@hanka1111 skus sa tu pozriet http://www.lekar.sk/1632/mudr-zuzana-kostalova/...
inak o Hraskovej som viackrat pocula, ze pije