Ahojte baby,má sa mi narodiť tretie bábo - chcela by som zmeniť detskú lekárku. Poradte mi prosím nejakú dobrú pediatričku v Žiari nad Hronom...Ďakujem 🙂
@sigrid7 ja som rozmyslala aj nad Gelienovou, ale aj ja chodim k Barcikovej, takze som zvolila ju, sice na nu kazdy vravi, ze bezdovodne predpisuje antibiotika, ale nam bez dovodu ani raz nepredpisala...ona je dobra lekarka, no ako vravim, tie sestricky su niekedy ozaj divne, ale tak mne ide v prvom rade o lekarku, chodim k nej ja, moje sestry, moj priatel a uz aj maly 🙂 uz za 5 tyzdnov mas termin, ako to rychlo ide, ze?
ahoj sigrid7 ti budes mat ties dost vekovy rodiel ,ja to mam ties ale tomasko nam ma uz 11mesiacov 🙂
@sigrid7
@marcela179 Mám to dosť veľký vekový rozdiel. Najstaršia dcéra má už 17 rokov, tá mladšia 14...aspoň sa postarajú... My si to s mm ideme teraz vychutnať... 😀 Keď sme boli mladí, nemali sme na deti tak čas a trpezlivosť, ako teraz... 😅
tak ano ved tvoja mladsia dcera chodi kocikovat z lilou mojho tomaska ja to mam syn ma 15,dcera 10 a tomasko.nam sa to ties postastilo pri mori boli sme v bulharsku
@sigrid7 a kolkeho maja 🙂
@sigrid7 My chodíme k Šulvovej a zatiaľ sme problém nemali. Ak chceš odísť len preto, že nie je na poliklinike, tak ja by som to nerobila, lebo doktorky na poli nemajú naraz poradne a ty prídeš na poradňu so zdravým dieťaťom a môže sa nakaziť kiahňami od vedľa 😢 Inak myslím, že Barcíková a Šulvová sa navzájom zastupujú...
@marcela179 Podľa pohybov to mám stanovené na 21.5. Dúfam, že malý sa nebude tlačiť skôr... 😀
@sigrid7 tak super moj sa narodil 22.5
@marcela179 A aký je, malý blíženček? 😀 Pýtam sa preto, lebo som zvedavá čo nás čaká... 🙂
@sigrid7 je velmi zlatucky a dobrucky,mas sa na co tesit,isto tvoj bude ties dobrucky
@marcela179 Pozrela som si tvoj album, tiež máte Tomáška po po dvoch starších deťoch ako my budeme mať Miška. Vravíš, že je pokojný a dobručký? Aj tak na mňa pôsobí na fotkách, veľmi je zlatý. My sme mali prvú dcérku veľmi nepokojnú, keď bola malá. S manželom sme ju aj do druhej rána muselo nosiť na rukách, len aby zaspala. Mladšia dcérka už bola oveľa pokojnejšia, tú som dala večer o ôsmej do postielky, kde sama zaspala a často spala aj celú noc. A tak sme zvedaví s mm, akí bude Miško, lebo teraz je v brušku riadny šinter... 😀 😀 😀
aj tomasko bol v brusku sinter,a starsi bol plani a dcera dobra a tomo dobrucky
ahojte, neviem, ci mi niekto skoro odpovie, kedze sa tu uz dlho nediskutuje.... chcem sa spytat, ktore lekarky maju oddelene poradne a potom hodiny pre chore deti. aby sme tam nahodou zbytocne neochoreli. z popisu vyssie mi vyplyva, ze najvhodnejsie je byt na poliklinike vzhladom na dostupnost odbornych vysetreni, ale na druhej strane nemaju osobitne hodiny pre chore deti a pre poradne?
@sigrid7 skus sa opytat tu https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/mamicky-ziar-nad-hronom/