Baby, poradte mi prosim nejaku dobru laktacnu poradkynu v Košiciach. Nasla som ich na strankach vela, ale ak mate s nejakou dobru skusenost, co je prijemna a pride aj domov. Dakujem
@lienka2 ano je velmi zlata!!!.. volala som jej.. vela veci mi povysvetlovala..poradila.. skusam to a mam pocit, ze to zabera 🙂 Je uzasne, ze niekto ti venuje hodinu casu vecer, ked je so svojou rodinou.. cudziemu cloveku.. a tak nezištne.. v dnesnom svete je to vzacnost.. Aj by som sa jej chcela nejak odvdacit ale neviem ako.. hmm.. mozno ju raz niekde stretnem 🙂
kočky viete mi poradiť taktiež laktačnú poradkyňu v Ke..pozerám ze príspevky sú tu staršie...prosiiim nej.kontakt...
pozerala uz som aj na mamile.sk...ale napr 2mi nedvihaju...tak ja len ci nahodou..
@lienka2 ahoj mohla by si aj mne poslat kontakt na tu pani?;) dakujem.
@denisa111111111 mrkni na stranke mamily ja teraz nemam jej aktualne cislo..
@lienka2 prosim poslete mi cislo natu pani laktacnu poradkinu?
@andreanatalka neviem ci to este robi skus pozriet na stranku mamily
Ahojte.neviete o niekom kto by chcel kupit odsavacku avent philips pouzivana len odsavacka aj to len asi mesiac...tie poharuky este zabalene....
Dievcata nemate aktualne cisla na laktacne poradkyne pre Kosice alebo Kosice okolie? Kludne aj do IP. Dakujem
@isiss nam velmi pomohla pani Maria Krupova, ak chces poslem ti do IP jej cislo 🙂