ahojte maminy
kazdu chvilu sa nam ma narodit nase prve babo a je najvyssí cas vybrat pediatra, neviete mi niekto poradit dobreho pediatra v okoli?
nasla som tu pani dr. Holanovu a Babincovu v centre na hubenného, ale nemam na ne ziadne referencie
v raci je vraj celkom dobra lekarka Kubovcakova, chodite k nej niekto?
dakuem za reakcie 🙂
Ja chodim k MUDr. Babincovej, je vyborna odbornicka. Poznam vela bab, vsetky su s nou spokojne. Kubovcakova neee
Ja chodim Mudr. Petrikovej do Race. Mam s nou velmi dobre skusenosti, chodim za nou az z Ivanky p/Dunaji.
Ja som chodila k Babincovej do svojich 19r. boli sme spokojni. teraz ale uz byvam inde,tak tam malu nemam prihlasenu...ma velmi mily a ludsky pristup.
ahoj matrinka,
kde presne sa nachadza ta destska lekarka.ja tiez byvam v Ivanke a najradsej by som od Dr.Tvrdonovej odisla.
Dobry den maminky,
chcela by som vas poprosit nevedeli by ste mi poskytnut telefonicky kontakt na pani doktorku Babincovu a Holanovu?
Dakujem za pomoc, prajem vsetkym prijemny den.
Alexandraalaura, dr. Holanovu nepoznam, pani doktorke Babincovej chodime aj my, je super. T.c. ti radsej poslem na IP, neviem ci sa to smie
Ahojte, viete mi niekto dat aktualne info? Nasla som ze v Krasnanoch ordinuju Mudr Babincova a Mudr. Holanova... ktoru by ste mi odporucili? Dakujem.
Ahojte, nikto nema akutalne info?
@innka09 my chodime ku Dr. Holanovej, je to nasa 3 pediatricka, a jednoznacne najlepsie
jaaaj, Hilda a Eva 🙂 🙂 Velmi mile spomienky mam na tieto detske lekarky.
my chodime tiez k Dr. Holanovej, je super 🙂
@wwwphotokidssk @ema15 dakujem 🙂
@innka09 a keby si chcela, teraz mame akciu na fotenie, kukes stranku 😉
Dobry vecer, prosim Vas robi Mudr Babincova alebo Mudr Holanova priamo v ambulancii vyšetrenie CRP z kvapky krvi, vyšetrenie moču močovým analyzátorom v ambulancii a vyšetrenie uší otoskopom v ambulancii? Ak nie, viete o pediatrovi v BA (cim blizsie ku Krasnanom, tym lepsie), ktory robi aspon CRP a moc priamo v ambulancii?
Dakujem za odpoved.
ja som chodila k pani dr. Holanovej a neviem si ju vynachvalit, bola som s nou velmi spokojna. Na dr. Babincovu namam zrovna tie najlepsie spomienky, zastupovala pani dr. Holanovu. Tu lekarku z Raci nepoznam. Dufam, ze som aspon trosku pomohla.