Potrebovala by som radu kt. detský lekár v PE je najvhodnejší 🙂
My chodíme ku Mudr.Humajovej....mám tam obe dcérky a sme naozaj veľmi spokojný ľudský prístup,ochota...aj lekárky,tak isto aj sestričky....môžem iba odporučiť 😉
@pastelka74 Na Murd. Humajovú som už aj ja počula len a len samé chváli 🙂 a som rada, že sa aj tu našiel ďalší rodič, kt. s ňou má dobrú skúsenosť 🙂 ako dlho trvá kým sa vybavíte? dá sa objednať? 🙂
@zuzik311 na Peniaškovú som práveže ešte nič nepočula...
@saska145 ...ja bývam na šípku,máme auto,tak do mesta to nie je problém,ale nie je to taká strašná dialka.....v čakárni nečakáme nikdy dlho....neobjednávame sa nikdy.....ak by si tam chcela dať dieťatko,postačí ti tam ísť...sú naozaj obe milé,myslím že nebudeš sklamaná......
@pastelka74 Ďakujem pekne za informácie 🙂 myslím si, že to skúsim 🙂 postačí mi zaklopať a čo mám vlastne povedať? 🙂 prepáčte za blbé otázky no naozaj neviem a naši s tým nič akého nemali nakoľko im detská doktorka bola automaticky pridelená podľa bydliska....
@saska145 ...ak by si sa chcela informovať....038/5372429.....alebo...0918364319...ale tým mobilom som si už neni istá či to platí,skús.... 😉
@saska145 ...normálne tam chod,povedz že vtedy a vtedy čakáte babatko a chcela by si aby bola malému/malej detskou lekárkou...kludne spomeň aj mňa...túto stránku.... 😉 😉 🙂
@pastelka74 myslím si , že radšej pôjdem osobne 🙂 urobím si predsa len mienku aj z toho ako sa ku mne budú správať a tak 🙂
@zuzik311 Ono sa to musí vybaviť pred pôrodom 🙂 aby vedeli poslať všetko o bábu k doktorke 🙂
@pastelka74 Ešte raz veľmi pekne Ďakujem 🙂
@zuzik311 ...Humajová už nie je na šípku,je v centre,v tej novej budove...espritcentrum....
@saska145 ...za máličko,dúfam že budeš spokojná,ja som tam tiež bola pred pôrodom,malinku prihlásiť...potom sme sa stretli aj s doktorkou na pôrodnici,tak si malinkú aj prezrela..... 🙂
@saska145 ahoj. no ja nie som priamo z PE, ale s malinkou som chodila k jednej z MUDr. tu spominanych, ale.... kartu som vzala a dala malú k MUDr. Škríbovi do Uheriec. Strašne vela mamičiek tam dochádza aj z mesta aj z okolitých dedín. Je vynikajúci, pri akomkolvek podozrení hned spraví výter, zoberie krv...a má dlhorocne skúsenosti a dobré vztahy aj s pani primárkou na detskom aj na gastre...mali sme dost problemy s malinkou a nebyt jeho tak neviem, ale to je na dlhu story. síce nemá tip top ordináciu ale nikdy tam necakám a má uzasny pristup k detickám. ja cakam druhe a aj to hned zahlásim tam 😉 takze tak...ja som sa tiez kamoskam z batovky cudovala ze preco sa "trepú" do Uheriec, ale vlastná skúsenost ma presvedcila🙂
@pastelka74 🙂 tak dúfam aj ja, že budem spokojná 🙂 ale najdôležitejšie bude aby bolo dobre postarané o drobca 🙂
@pastelka74 no to som nevedela 🙂
Jednoznacne dr.Peniaskova,ziadne zbytocne lieky,antibiotika,ma crp,k veci,z nadhladom,promtna a milujeeeee deti,co je najdolezitejsie,da sa s nou vzdy dohodnut.
Prosim Vas chcela by som obnovit tuto temu.Neviem pre ktoreho pediatra sa mam rozhodnut.Som z Velkych Uheriec a nas pan doktor Skriba uz tu nepracuje a nieje nahrada tak teraz neviem kam a ku komu?Napadli ma Oslany,ale vobec neviem co je tam za odbornika a tak.Dakujem 🙂
dr. Peniaskova, mam u nej obe deti, ja manzel k nej chodil ešte ako dieta. fakt zlata doktorka, poradí ti, nemala som s nou nikdy problém v nicom