Viete mi poradiť dobrého pediatra v týchto dvoch okresoch.Ak mate nejaké skusenosti....sem s nimy! 🙂
Hricova ma ambulanciu v novom medi centre oproti "zmrzline v zahradke" - pocula som same pozitiva
My mame Dr. Rumanovu - dole pri synagoge - tiez mozem len odporucit 🙂
My chodíme k Dr. Stehlíkovej, robí hneď vedľa Dr. Rumanovej - pri synagóge, tiež môžem odporúčať. A Dr. Hricovú si pamätám z pôrodnice, bola veľmi milá, veľmi mi pomohla keď som sa mala problém s kojením...
Terka, ake zmeny v pase 🙂
Jej a ja som rozmýšľala odkiaľ si mi známa 🙂 Ale už viem 🙂 No zmeny sú a ešte len nastanú od vianoc, bude sranda...Ale aj vy sa snažíte ako pozerám, tak nech sa čím skôr podarí 😵 A hlavne nech je všetko v poriadku...
Drzim palce, nech Ti to rychlo a bezproblemovo ubieha - no my sa snazime uz skoro dva roky, a nic - stimulku moc uz nechcem, nech nie su zase dvojcata - lebo aj chalani sa podarili az po stimulke - tak to nechavame na prirodu a toho hore - ak to ma prist, tak to pride 🙂
Dr.Hricovú poznám je fajn.A koho by ste mi poradili v Poltári?
Tak nič. 😉 Myslela som ,že su tu mamičky ktoré poznajú aj pediatrov s Poltára.Nevadí....Stačia mi aj referencie na pediatričky z Lučenca.Ďakujem. 🙂
ahojte, viete mi niekto dat cislo na pani doktorku Hricovu? Neviem ho nikde vygooglit 😒 Dakujem.
Ahoj všetkým, tiež hladáme dobrého pediatra pre naše deti. Naši švagrovci chodia s deťmi k pani doktorke Hricovej, ale bežne čakajú na vyšetrenie aj 4-5hodín. Majú väčšie už školopovinné deti, ktoré sú zvierka choré, no naša malá je často chorá.
Poznáte dobrého detského lekára u ktorého sa nečaká pol dňa??? Dobrá rada poteší.
😒 😒 😒 tiež mám podobnú negatívnu skúsenosť s pani doktorkou Hricovou. Čakala som s ťažko chorou dcérkou 4 a pol hodiny, kým som zistila že privilegovaných pacientom berú cez bočné dvere a obyčajní smtelníci nech čakajú celú večnosť v čakárni. 😖 😖 😖 😖 celé to vyvrcholilo tým, že ked sme sa konečne dostali dnu, pol hodinu potom čo už ani ordinančné hodiny nemala, a v čakáreni bolo ešte veľa ľudí, mi pani doktorka povedala že som mala ZAKLOPAŤ!!!!!
😢 😢 😢 a pritom na dverách má nápis NEKOPAŤ !!!!! veľkými písmenami, čo velkými , obrovskými - aby aj slepí videl a ani náhodou nezaklopal 😖 😖 😖 😖
Ne som analfabet, tak som nezakolpala...
Táto téma asi nepatrí do snažiliek.. ale to admin vyrieši 😉
Ja som počula chvály na Dr. Hricovú, je to nová doktorka v Lučenci, mladá, nedávno si otvorila vlastnú ambulanciu. Ale neviem kde.