Caute babulky, neviete o nejekom dobrom pediatrovi?
Diky vopred za ake kolvek info 😉
dinajova je ok
Ahoj, mozem vrelo odporucit pani doktorku Zajacovu. Ambulanciu ma na Striebornom namesti, pri Slovenke.
Myslím, že je zbytočné chodiť za pediatrom na iný koniec mesta - tých dobrých bude určite viac - v Sásovej odporúčam Dr. Ivančíkovú.
aj ja odporucam Dr.Ivancikovu - chodila som k nej od 6. rokov, kamosky k nej chodia s detickami a je stale rovnako mila
ja som spokojna s doktorkou Rosiarovou v Radvani,ma prehlad,ziadne zastarale metody a nazory...
v sasovej odporucam aj Valastanovu
Geegee aj ty? 😀 ja som u nej bola ako malá varená-pečená, lebo som mala kopec problémov a kamarátka s dcérkou k nej chodia stále napriek tomu, že sa už presťahovala na Fončordu 😉
ja som chodila aj ku Mlčochovej a teraz chodím ku Dinajovej,
bihan... ja som byvala na tej ulici, kde mala ambulanciu, az kym som sa nevydala do Ruzomberka 🙂
aj ja som spokojná s Rosiarovou v Radvani 🙂
poznate niekto Budajovu?
hmm ☹ nikto?
obnovujem temu. 🙂 neviete niekoho poradit? najlepsie aj homeopat. (a s CRP) 😅
Ahojte baby neviete o nejakej dobrej pediatričke v banskej bystrici ?Takej čo ma mily pristup k deťom . Moja mi robi problemy s očkovanim , vraj teraz sa neda musim počkat , ja ale potrebujem dať malu zaočkovat. Dakujem
@blueberry21 MUDr. Dinajová na Kyjevskom námestí. Odporúčam 🙂 My sme veľmi spokojní a čo sa týka očkovania, nebol žiadny problém. Vysvetlí, poradí.
ahojte, tiez obnovujem temu - hladame dobreho pediatra niekde na Uhlisku, pripadne centrum mesta BB. Mate niekto referencie na Oravcovu, Hunakovu, pripadne Takaca? dakujem.
@kikusbb Ahoj, my chodime ku Dr. Hunakovej, ja som ju mala ako mala a teraz chodime so synom. Nemam na nu nic zle, vzdy bola mila, len pre porovnanie s pediatrickou v ZA, kam sme chodili od narodenia s mojim synom,.. MUDr. Hunakova akosi uplne zabuda na kontrolu pohlavnych organov, konkretne predkozka u chlapcov, chodzu tiez nekontrolovala, musela som jej povedat, ze sa mi to nezda. Inak ale bez problemov napisala odporucenie, len jej to bolo treba pripomenut. Ona to totiz vobec nekontroluje. Najhorsie u nej su vsak ordinacne hodiny. Od 8,00 do 11,00 v utorok pokracuje od 13,00 do 15,00. v stredu je na Ponikoch a ostatne dni je len do tej 11ctej. To je ubohe. Nasu Dr. sme menili zo ZA, len preto, ze zijeme teraz v BB a ked maly ochorie, aby mal lekarsky dohlad tu. Lenze zakazdym sme skoncili na pohotovosti a to len pre tieto otrasne ordinacne hodiny. Tiez chcem zmenit lekarku, pretoze obcas sa potrebujem pri zhorseni stavu aj poradit {telefonicky}, co u nej nie je mozne, pretoze skoncili ordinacne hodiny a sestra to nezdvihne ani 2 minuty po 11ctej.
Ja osobne chodím k doktorke Hunákovej a som veľmi spokojná..musím ju len pochváliť.. neviem ako cayrez ale mne vždy skontrolovala všetko čo mala s úsmevom na tvári..keď som niečo potrebovala vyšla mi v ústrety..ďalej čo sa týka ordinačných hodín vždy aj ked prídem neskôr vezme ma a telefón mi zdvihla dokonca o pol štvrtej keď už dávno nemala pracovať a to niekoľkokrát..takže by som ju chcela odporučiť a veľmi pochváliť pretože je to veľmi milá pani doktorka ktorá ma mnohokrát nie len vyliečila ale dokonca aj vypočula moje problémy..takže ak si budete vyberať pediatra odporúčam ju.. 🙂
cavte baby. dakujem, uz mame 3 mesiace a rozhodli sme sa aj vdaka vam pre Mudr. Hunakovu. zatial sme spokojni, aj ked kontroly vzdy prebehnu velmi rychlo, nejake velke diskusie nehrozia. nie vzdy komentuje to co vysetruje a tak sa vzdy musim na vsetko pytat. prijala by som viac aktivnejsi pristup z jej strany, ale inac sa zatial nemozeme stazovat. momentalne som poprosila aj o odklad ockovania a vyhovela nam.
Nikto nic? ☹