Poznáte dobrého detského zubára v Žiline?

nella11
17. apr 2011

Ahojte, neviete nám poradiť dobrého detského zubára alebo zubárku v Žiline? Dlho sme bývali mimo a je pre nás nereálne cestovať na prehliadky kopec kilometrov k bývalej zubárke a v Žiline zatiaľ žiadnu zubárku/ra nepoznáme.

ivetnaty
18. apr 2011

Neviem či bývaš v Žiline alebo len by si to mala lepšie. Ak bývaš v Žiline, zisti si podľa bydliska koho máš obvodného stomatológa a on musí zobrať akéhokoľvek pacienta - dospelého alebo dieťa. My máme MUDr. Stalmaška, som s ním spokojná, prvú prehliadku mala dcérka v 3 rokoch.

montinka
18. apr 2011

hmmm tak podobny problem riesim aj ja a netusim kde je detský zubár. ale rozmyslam ze sa asi tiež pojdem spytat k normalnemu dospelackemu.otazka je ci mi ju vezme.

soldi
20. apr 2011

ahojte, ja chodim k detskej do ziliny, vola sa Mitrova a je fantasticka. ma ordinaciu tam v tej skolke, ci skole, co je v depe? nie som zo ziliny, tak netusim ako sa to tam vola, ale podla mena ju urcite najdete 🙂

martija
20. apr 2011

@soldi a ona je iba detska? bere aj novych pacientov? nema net. stranku? a aku ma ordinaciu? klasika,alebo moderna? plati sa u nej vsetko,alebo preplaca poistovna? Ja co poznam zubara tak je Tomas Nemcik, ten ma aj net stranku TNDental, on je ale sukromny, spickovy...len si unho vsetko musite hradit. ale su nanho chvaly same, velmi mily lekar.