Ahojte mamicky !!! Neviete mi niektora poradit dobreho detskeho zubara v Trnave ? Moja 6-rocna dcera potrebuje ist na preventivku a skontrolovat nove trvalky..... 🙂
ahoj melory...dakujem za tip...kde ma ordinaciu Dr. Luzak? je moc drahy?
my chodíme dr. jarošovej na polikliniku,sme spokojný už 4 roky 😀 ,ale neviem či ešte berie pacientov alebo len zo svojho obvodu,nás si nechala aj po prestahovaní z trnavy 😉
Aj my chodime k dr.Jarošovej.Nie sme ani priamo z TT.Trochu sme si pockali kym nas prijala ale stoji to za to.Zatial sme spokojni vsetci.Chodim k nej aj ja.
ahojte baby, dakujem za vase tipy....v utorok sa chystam na polikliniku, tak skusim pozriet Dr.Jarosovu. Ahojte a este krasny zvysok tohto nadherneho slnecneho vikendu...
ahojte kocky....tak som sa vratila z polikliniky...bola som pohladat aj Dr Jarosovu, ale nezobrala nas, ze vraj nepatrime do jej obvodu....ani Dr Heribanova nas moc nechce, ze vraj len do septembra...a deti na ZDŠ Limbova a Gorkeho nemaju vlastneho skolskeho zubara....som max. znechutena a znicena, lebo som nic nevybavila.....Co mam robit????
ivka,aj ja som bola u dr Jarošovej odmietla nás vraj mám počkat kým pojde do školky a bude patrit pod nejaký obvod....čomu som fakt nerozumela......vo vedlajšej ambulancii povedali že det neberú.skúsila som dr.Haviarovú ale tá nás tiež nezobrala / je súkromníčka-asi nepotrebuje peniaze/ vraj nie sme je pacientami tak nemože zobrat naše dieta,tak sme sa rozhodli íst tiež k dr.Lužákovi,k nemu chodí celá naša rodina.....Je fakt super,aj sestričky sú úžasné...trocha drahý ale tie peniaze stoja za to .... 😉
my chodíme bednárikovi od lukaskovho 10 mesiaca odkedy malému vyliezol prvý zub, a už sme boli aj druhý raz na preventívke, je super zubár a má na tom kresle aj monitor kde vidím čo mi robí (teda obrázok zubov sú tam plomby, vrtania) kolko to stojí ..... malý sa vždy unho povozí v kresle ale zuby mu ukáže uplne vždy čo nám doma iba ked sa mu chce
nie je vyslovene detský ale má aj deti 😉
na dr. luzaka ma niekto aj kontakt? nenasla som ho na nete... ☹ hodi mi ho prosim vas niekto do ip? VDAKA!!!!!
Dobry den, prosim vas neviete mi tak orientacne priblizit Luzakov cennik? napr kolko stoji plomba? dakujem...
Ahojte. Tiez by ma zaujimali ceny u Luzaka, aj u Bednarika a Jarosovej. Budem Vam velmi vdacna.
Babulky, neviete, ako sa vola detska zubarka na prednadrazi? Dakujem 🙂
tak my sme si dnes vyskusali p. zubara Luzaka.... je vyborny ozaj ale tie ceny???? Plomba stoji 80€... ja neviem ale je to podla mna hrozne vela... ci?
Dobry den, neviete mi niekto poradit dobreho zubara pre moju 6 rocku dcerku? Samozrejme v Trnave. Chodili sme 4 roky doktorke Jarosovej..ta skoncila a nova nas vyradila z evidencie. Doktorka Jarosova jej neriesila vobec zubky ktore sa jej zlomili pri pade a teraz mame problem ze jej idu svoje a ten zbytok mliecneho jej tam.zavadza. dakujem za kazde doporucenie. Hlavne hladam zubara cez poistovnu.
my chodime k sukromnikovi dr.luzakovi, je velmi citlivy k detickam, ma super pristup...ale tie ceny su o niecom inom, nic nepreplaca poistovna.