Poznáte dobrého detského neurológa v Martine a okolí?

monikakuricova
17. jún 2016

Potrebujem meno na detského neurológa pre svoju 21 mes. dcérku a v Žiline nie som spokojná ani s jednou detskou neurologičkou.

tatinka
5. mar 2019

@monikakuricova ahoj,tvoj prispevok je sice starsieho dta ale chcela som sa ta spytat ci si nasla dobdeho detskeho neurol.v Marti e,chodili sme v Prievidzi ale uz tu ziadny dets.neurol nie je...

monikakuricova
autor
6. mar 2019

@tatinka ahoj, no bohužiaľ som sa v Martine nedohľadala žiadneho detské neurológa...teraz sme u dr. Orvanovej v Žiline a zatiaľ sa diagnóza nehorší, sme v sledovaní a kontrolu máme každého pol roka + EEG, zatiaľ nehľadáme iného dr., držím palce až sa vám darí a ste zdraví

tatinka
6. mar 2019

@monikakuricova dakujem, ako si spokojna u tej Orvanovej?

monikakuricova
autor
7. mar 2019

@tatinka chodím tam aj so starším synom, už 7 rokov, je o.k. môžem ju porovnať jedine s tou, ktorá je v nemocnici a táto je rozhodne lepšia, aspoň z môjho pohľadu...treba skúsiť...dcérke diagnostikovali Arnold Chiariho malformáciu, tak sme v sledovaní, zatiaľ je v I. stupni, tak tam snáď aj zostaneme...držím palce

tatinka
7. mar 2019

@monikakuricova dakujem,aj ja vam zo srdiecka prajem nech ste zdravi,spokojni,stastni....netusim sice , o aku diagnozu sa jedna co si pisala ohladne dcerky , ale vygooglim si