Poznáte dobrého detského kožného lekára v Trenčíne?

jaja868
15. jún 2010

Prosim Vas, vie mi niekto poradit dobreho kozneho lekara v okoli TN? Moj maly /5 mesiacov/ ma uz asi 3 mesiace ekzem. Sme v Irsku a tu to doteraz neriesili, az teraz mu dali nejaku mast co obsahuje kortikoidy a nejake antibiotika... Maly je hrozne nervozny, skriabe sa.. musi spat pri mne a nonstop som s nim, inak by sa mi doskriabal do krvy. Uz som z toho zufala...poskusala som vsetko o com som vedela, ale uz nemam ziadne ine napady... Ak mate niektora podobne skusenosti, prosim poradte co ste robili... a ak mi poradite nejakeho dobreho lekara z okolia TN, budem Vam skutocne veeelmi vdacna! Dakujem

juliagregor
15. jún 2010

@jaja868 ahoj http://www.beaderma.sk/
kožná lekárka, veľmi dobrá 😉 , je to 10 km od Trenčína...

juliagregor
15. jún 2010

na tej istej adrese má aj kožnú ambulanciu...

jaja868
autor
16. jún 2010

ahoj julia, dakujem za info... kukala som to na nete, len som si myslela, ze robi skor kozmeticke upravy. To je na Novej.co by mi aj dost vyhovovalo... Skusim si tam crnknut. Dakujem 🙂

juliagregor
16. jún 2010

@jaja868 ona je normálna kožná lekárka a dosť vyhľadávaná, má dosť plno, aj sa čaká...no skús sa dohodnúť...je to na Novej v zdravotnom stredisku...

jaja868
autor
18. jún 2010

ok, skusim... chystame sa domov asi tak o mesiac, tak hadam nas este objedna... 🙂