Ahojte, viete mi poradit kozneho lekara pre dieta v BA (pripadne NR)? Syn ma ekzem a pediatricka mi dala kontakt len na dr. z medissima, co je nad nas financny limit, lebo lieky si musime hradit v plnej vyske.
my chodíme na Kramáre ku kožnej a som spokojná 😉
ahojte, máte niekto dobré skúsenosti s konkrétnym dermatológom v BA? Malá má problémovú pleť, videli ju už dve kožiarky, ich postupy boli odlišné no problém dcérky nevyriešila ani jedna ..... vopred ďakujem za odporúčania.
dobrá dermatologička je na Záporožskej dr Dubčeková
na stranke www.nasilekari.sk si najdes lekara podľa špecializácie a mesta a jeho hodnotenie od pacientov 😉
ja mam osobne dobru skusenost s doktorkou Vrtikovou v Nitre a berie aj deti. Pomohla uz viacerym ludom, ked iny lekari si nevedeli rady 🙂
Ja som spokojna s Dermason -detska kožna ambulancia . Konkretne dr.Federičova Soňa 😉
Tiež mame AE 😒
MUDr. Juraj Hegyi sukromna klinika pri hrade, mediccina correctiva, teraz zmenena na Inštitút klinickej a experimentálnej dermatovenerológie a ceny v pohode, bez cakania 🙂 co je uplne super
@martinka1981 ahoj, ešte chodíte k Federičovej? ešte spokojnosť? je cez poisťovne alebo sa všetko platí? vďaka
@moncita01 nie už nechodíme dávno. Absolútne neviem ako to tam teraz chodí.
My chodime k dr. Lengyelovej z Karlovej Vsi