Poznáte dobrého detského alergológa v Žiline a okolí?

katarnka
21. apr 2011

Prosim vas, nepoznate niekto detskeho alergologa v Ziline? Dakujem krasne 🙂

martija
21. apr 2011

odporucame alergologiu v Martine, vraj ta v ziline je oproti Martinu v plienkach. My sme tam chodili. Aj moja sestra - su tam lepsi odbornici. Odporucam.

katarnka
autor
22. apr 2011

@martija dakujem velmi krasne, mohla by si mi prosim ta napisat kde ste v Martine chodili? Moja dcerka bude mat 2 roky a vcera doobeda bola vonku.Odtrhla si pupavu a celu ju rozmrvila v rukach, tiekol jej soplik z nosteka a rukami si pretrela oci aj nostek.Bavil ju manzel a ona to vyuzila, robila si co chcela 🙂 Potom som ju dalal spinkat a ked vstala, mala pod ockami take malinke bodky akokeby popichane spendlikom.Hned som jej dala Fenistil ale hned po sviatkoch pojdeme k doktorke.Uvidim co mi povie ale pre istotu zhanam nejakeho dobreho alergologa. Dakujem za odpoved 🙂

martija
23. apr 2011

@katarnka my sme v podstate neni alergici. Starsi syn prekonal dost vazne ochorenie a chodime stale k reumatologicke,ta si vyziadala aj alergologiu. kedze sme prepasli termin v za, tak pri dojednavani druheho terminu nam lekarka povedala,ze tie vzorky krvy sa tak,ci tak posielaju na rozbor do martina,tak sme sa vlastne dostali do martina. Sestra by mozno vedela rozpravat viac,jej mala ma exem od narodenia a chodia tam k nejakemu odbornikovi. neviem presne,ci ta lekarka co mala nas, je vseobecna,alebo len poruchy imunity ma,lebo malemu zistili oslabenu bakterialnu imunitu,co sa po podani liekov upravilo.Takze ak by si chcela presne jej meno,budem musiet prezriet kartu,ale myslim,ze vseobecne v matrine su dobri a skuseni alergologici. Mozno by ti aj obvodna vedela poradit,alebo jednoducho vseobecne sa objednat na alergologiu cez telefon, pripadne zajst aj osobne, na vratnici povedia kam ist,my sme to nasli hned, a mozte konzultovat osobne...

martija
23. apr 2011

no a zabudla som napisat,ze ta alergologia je normalne v martinskej nemocnici. Na vratnici pri vstupe presne ta budu navigovat,je to kusocek od vratnice rovno, budova napravo, neda sa minut...vela stastia,keby si chcela este viac info, kludne sa pytaj.

katarnka
autor
24. apr 2011

@martija dakujem velmi pekne za rady a pekny den 🙂 paaaa 🙂

jankabambulka
12. feb 2014

babenky a viete odporučiť nejaké konkrétne meno?? ďakujem

blackcrystal
9. feb 2016

Dobrá voľba určite nie je MUDr. Katarína Hrbáňová (najmä nie pre deti). Ja som s ňou mala veľmi zlú skúsenosť (ľutujem, že som si predom nevyhľadala recenzie, až neskôr som zistila, že nie som jediná nespokojná). Takže ja jednoznačne NEODPORÚČAM. 😢 😢 😢

hanifa
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
maryah
27. aug 2020

Ahoj, ja chodievam a už aj synček do Bytče k pani doktorke Bálintovej a super. Ja k nej chodím už 20 rokov...

becy
22. máj 2024

@maryah dobry deň,prosím vas pani doktorka je súkromná?

maryah
22. máj 2024

@becy dobrý deň, pani doktorka žiaľ išla na konci minulého roka do dôchodku...

becy
22. máj 2024

@maryah ďakujem krásne za odpoveď.. a máte neaku na miesto nej?

maryah
30. jún 2024

@becy no, našla som jednu v Ilave. Našťastie ma zobrala.

terry658
30. jún 2024

@katarnka neodporúčam MUDr. Mikléra. Zakaždým keď sme tam tak pretelefonuje celé vyšetrenie. Sme vnútri 45 minút z toho 40 minút telefonuje. Má minimálne 7 hovorov počas vyšetrenia. A to je vraj primár. No prístup katastrofa.

becy
1. júl 2024

@maryah nás zobrali do Martina