Poznáte detského kardiológa v Bratislave?

badzova
12. jan 2012

Ahojte, neviete poradit detskeho kardiologa v BA? boli sme raz u sukromneho,ale za dalsie vysetrenie si pyta 50 eur 😠 😠
najlepsie nie sukromny. potrebujem ist s dcerkou na kontrolu kvoli selestu.
dakujem 🙂

lili777
12. jan 2012

na Teslovej ordinuje doktor Paulovič. Veľmi milý kardiológ - pediater. ja ho odporúčam. Niečo sa u neho platí, ale nie také pálky. Tuším za echo som platila 7 euro.

masinka
12. jan 2012

my sme boli na kontrole selestu na Antolskej u Mudr. Krc-Turbovej. Bola velmi zlata. Nic sme neplatili, ale bolo to uz pred 4 rokmi. Za 10 EUR sa dalo objednat presne na termin, inac sa objednavalo na konkretny den a cakalo sa

dedian
30. júl 2012

ahojte dievčatá, ktorého kardiológa odporúčate na Kramároch? chcem chodiť len tam a nie do súkromých centier ani na Antolskú... tak ak máte tip koho si vybrať budem rada... @badzova, ku komu ste išli nakoniec vy??

maslenka47
30. júl 2012

@dedian na Kramaroch (detske kardiocentrum; http://www.detskekardiocentrum.sk/rs/view.php?c...) ta bez odporucenia ineho kardiologa nezoberu - chodia tam len deti, ktore maju diagnostikovanu nejaku chodorbu ktoru treba operovat alebo dlhodobo liecit. Ja som tam chodila k Mudr. Kollarovej, oni tam vsetci boli k detom mili. Akurat vzdy tam bol riadny natresk a bol to vylet na cely den aj pre "bratislavskych" navstevnikov. Keby si chcela nieco viac tak napis sukromnu spravu.

belusa
19. jún 2016

ahojte ked chcem ísť k detskému kardiologovi potrebujem paier od lekára?

mata128
19. jún 2016

Potrebujes....

zuz123
19. jún 2016

Ahoj my sme boli s dcerkou cca asi mesačnou u mudr. Lakomeho na Teslovej a max spokojnosť aj s prístupom. Citlivý prístup k detičkám. Chodíme aj na kontrolu, vždy všetko vysvetlí.