Ahojte
Chcela by som sa s Vami poradiť.. Priateľa trápi už nejakú dobu extrémne svrbenie a zároveň aj bolenie koze, pridavam aj foto ako to vyzera, ked sa poskrabe to ma cele az napuchnute..
V Nitre pochodil snad všetkých lekárov, aj v nemocnici bol, na odbery na vsetko.. Foto liecba, rozne kremiky, rupatadine, medrol tabletky no zial nic.. Nema to stale, bolo obdobie kedy menej, v lete 2 tyzdne mal, 2 tyzdne zas nie a teraz znova.. Skusala som uz prat aj bez avivaze, menila som vsetko ale nic nezabera, ked to ma, tak to ma a ide sa zblázniť..
Viete mi poradit v rámci slovenska, nejakeho naozaj dobrého kožného lekára??
Aj ak sukromný, nezáleží na tom len by som rada pomohla, lebo ma trápi vidieť ho takto..
Poprípade ste nemali s tým niektorá skúsenosti?
Co sa tyka intolerancie na stravu, skusali ame vysadit laktozu, kupovat bezlepkove veci, ale ako vravim, su obdobia kedy jedol všetko a nebolo mu anbsolutne nic.. Dakujem vam za pomoc ❤️
Hemza v Bojniciach.
avivaz si skusila obmedzit a pripadne zmenit prach na pranie? Obdobne sa sprava alergia na praci prasok - prave v tych oblastiach sa telo viac pari a vtedy sa to zjavi.
Podľa mňa to bude vonkajší prejav vnútorného problému, nie primárne kožný problém. Možno niečo s trávením, obličkami, pečeňou... Skúste vyčistiť telo zvnútra, aby sa zbavil zdroja problémov, nie iba liečiť následky.
Možno by bolo dobré, aby sa na to pozrel niekto, kto sa zaoberá homeopatiou alebo čínskou medicínou. Títo ľudia vidia aj súvislosti a skôr odhalia príčinu, lebo sa nesústredia iba na potlačenie viditeľného problému.
@jessicataligova za mna MUDr. Skutilova v BA
@egonsk ano skúsila, uz som prala aj bez, a nič
@nikoleta999 aj na rukach, na krku, ale momentálne len tu
@tanyan to ano, tiez to chcel riesit, ale zobrali mu krv, nasadili raz dietu a nic, vratilo sa to a jedine mu v NR povedali, ze to je nieco vi vnutri, ale Nevedia Co.. Kev brali snad 150 x..
Takze suhlasim, len by som potrebovala radu kde začať.. U akeho lekara
@jessicataligova Mne takéto svrbenie az akoby bodava bolesť začala v Chorvátsku ... 2 roky som chodila po dr. nikto mi nevedel pomôcť, a ja som už bola zúfala, pretože to svrbelo každý jedeň deň a bola to naozaj už neznesiteľne, pretože to až bolelo ... až jedna bylinkárka mi dala čaj na parazity a už po jednej šálke sa mi uľavilo a nakoniec prestalo a už sa nikdy nevrátilo klop, klop ... Dá sa kúpiť aj také tabletky, ale v tom čaji boli klinčeky, palina a orech kráľovsky ... za ďalšie svrbenie môže byť prejav pečene, upchatá lymfa, pripadne cukrovka alebo štitna žľaza, asi by som si dala spravi krvý obraz zameraný na tieto hodnoty ... Lebo tiež súhlasím, že ide skôr o vnútorný problém, ako problém kože ...
@jessicataligova dr zelenkova svidnik, byvala prezidentka slovenskej dermatovenerologickej spolocnosti, chodia k nej z celeho slovenska
Neskutocny odbornik a svetova kapacita v koznom lekarstve
@jessicataligova MUDr.Stümpelova lieči prirodne v Topoľčanoch
@jessicataligova skúsila si prať s gélom na babatkovské veci...bupi alebo podobné a bez aviváže?
a má to len na tomto mieste, či všade po tele ?