Ahojte, potrebujem k detskému psychol. výmenný lístok? Ide o 3-ročné dieťa, ktoré je nezvládnuteľné. Platí sa tam? Existuje aj psychiater pre takto malé deti? Ďakujem
Nie nepotrebujem detský pedopsychologa nájdeš všade stačí sa spýtať detskej lekárky a ak sa zmien spýtať odkiaľ si a aký máš problém moja dcérka ma 2 roky 9 mesiacov a pred pár mesiacmi nm zistili detský autizmus takže s pedopsychologmi mám veľkú skúsenosť poradím v ramci bratislavy
@pribinak
@andrejka1974
Ďakujem....nie som z BA, ale z okresu Myjava. Čiže hľadám niekde na Myjave, v Senici, prípadne Piešťanoch, TT. Malého už nevieme akosi zvládnuť, o nočnom spánku ani nehovorím. Som non-stop nevyspatá, viac ako keď bol bábätko. A hlavne všetci mi hovoria, že také dieťa ešte nevideli (ako sa správa, čo všetko vyžaduje, vyvádza.....). Neviem kde robíme chybu, chcem sa poradiť čo s tým. Neurologička nám kázala užívať B6, ale to bolo rok dozadu, keď to ešte nebolo takéto vyhrotené.
Do CPPP nepotrebuješ ani výmenný lístok a su zadarmo, teraz pozerám, su aj v Piešťanoch
Ahojte,v michalovciach neviete kde je take poradenstvo?dakujem
ahoj, dufam, ze ma nepochopis zle, ale myslim, ze si tu v jednej teme riesila, ako si pretazena, do prace dochadzas neskutocne dlho, tahas nocne a je to strasne narocne a uz nevladzes... to pisem na margo komentu, ze nevies, kde robite chybu. Neviem, ci sa na vasej situacii uz nieco zmenilo, alebo stale tak makas, ale vychadzalo z toho, ze dieta s tebou moc nie je a ked je, si znicena. Psychologicka asi najde pricinu tu. Poradi ti, ze to musis zmenit, ty si pre dieta priorita, ak trpis ty, dieta to prebera. Teda, to by este bol ten lepsi pripad si myslim, kedze by to znamenalo, ze nie je problem v dietati, ale v situacii, ktora sa snad zmeni.
My sme boli v TT u Dr.Janosikovej, ale tam sme museli aj platit, tu Myjavu mas lepsiu.
Asi som ti moc nepomohla, vym.listok nepotrebujes, ako baby pisali. Ale zase, mozno to nie je ani na psychologa. "Len" potrebujes mat inu pracu, aby si mohla kludne s dietatom travit cas, nie sa len nahanat. Ale tak, vieme kde zijeme a ako to s tou pracou je... 😒 Drzim palce, aby sa to co najskor zlepsilo
az teraz som si vsimla, ze pises v januari a chantelle to otvorila dnes, tak dufam, ze sa vsetko na dobre obratilo 😉
@tslobik dobrý večer chcela by som sa informovať ako ste nakoniec dopadli....mám taký istý problem ide mať 4 roky za 3 mesiace a je nezvladnutelny ked není po ňom ziape ,vrieska aj hodinu ako nepricetny aj mne vravia všetci že toto už není normálne ako vyvadza za maličkosti....neviem čo mám robiť...
Nie, nepotrebuješ,
Zadarmo su detsky psychológovia v CPPP, su to centra psychologicko-pedagogickej prevencie a poradenstva, su v takmer každom meste
Existuju aj detsky psychiatri - pedopsychiatri, ti su v nemocniciach a v poliklinikach, aj ti su zadarmo (treba kartičku poistenca)
Skús najskôr psychológa, az potom psychiatra ;)