Posudkový lekár v Košiciach

jenn44
14. jan 2013

Mile maminky, nemaminky, potrebujem pomoc... Mala ma 3 roky... chcu, aby sme jej dali vybrat mandle, krcne... malej dost odstavaju uska a zvazovala som, ze by bolo super, ak by sme jej rovno dali operovat aj uska, ak uz bude uspata, co bude... nechcem ju zas trapit neskor... No ale vznikol problem, ze nam tuto operaciu nasa poistovna musi schvalit, a vraj to nezvyknu robit- Dovera. Preto som sa na radu lekarky chcela s posudkovym lekarom spojit a osobne mu vysvetlit dovody, dostat sa k nemu proste osobne, nech nie som len zlozka v papieroch... ze tak mame vacsiu sancu. Chcem od vas radu, ci neviete ako sa vola posudkovy z tohto odboru- bude nas robit primar usno-nosno-krcneho dr. Konan, suhlasil aj s uskami a spravi to- velmi zlaty clovek.

Viete mi v tom prip. pomoct, poradit, mate nejake skusenosti? Cas nas tlaci... :(

eeffka
14. jan 2013

@jenn44 poradit ti neviem len sa chcem opytat, odstavajuce usi preplati poistovna? nie je to len "esteticka" zalezitost?

jenn44
autor
14. jan 2013

no... mam informaciu, ze do isteho veku dietata to preplaca poistovna... ale... ako vidis, maju s tym problem...

eeffka
14. jan 2013

@jenn44 ja som prepkavpena, lebo mam asi 3znamych co to vsetci museli platit a to mali usi teda, ze fakt faaaajne, opytam sa ti kamosa na toho posudkoveho lekara.

jenn44
autor
14. jan 2013

uz nemusis, dostala som sa k nemu uz... dakujem

jenn44
autor
14. jan 2013

ale nepomohlo mi to hehe, napisali sme ziadost o schvalenie a budeme cakat... 🙂)) Dakujem Vam vsetkym